Hunny and her Chanel young boy Boy

One train ride to Berlin, Germany from Paris fashion Week, and we bumped into two PursePeople! Olvassa el, hogy elkapja az Alyssa csevegését az erszényes szerelmeseinek, fiatal fiú és hunny …

Fiú és Hunny Párizsba költöztek a hétvégére, hogy bevásároljanak. Ők voltak a Frankfurtba, Németországba, hogy találkozzanak néhány barátjával, melyet a Párizsi Fashion Week után Németország felé fordítottam ültem. A Thaiföldön lévő csempézési cég munkatársai. Azt mondták, hogy a divat szeretetük az, ami eredetileg meggyújtotta a barátságát.

Beszéltem velük, főként a Google Translate alkalmazáson keresztül, amely korlátozott beszélgetésünket.

Táskák

Hunny: Chanel Fiatal fiú táska
Fiú: Hermès Evelyne

Amikor a pálcák kötődnek a táskákon

Purszteblog: Miért választotta a táskáját?
Hunny: Ezt a Chanel táskát választottam, mert ez egy márka, amit mindenki tudja, és nagyon népszerű Thaiföldön. Szerettem volna kapni egy “Flashy” táskát. Az én palataim, amikor először vettem ki. Azt hiszem, azt is akarják.
Fiú: Ugyanazon az okból felvettem a táskámat. Nagyon jó táskával akartam látni, és tudom, hogy mindenki, akit ismerek, a táskámat akarja. Szeretem jó ruhát öltözni a szociális körem között, és úgy éreztem, mintha ez a táska lenne a leghasznosabb lehetőség számomra.

Purszteblog: Milyen jellemzően használja a táskáját? Úgy érzi, hogy az ár / minőség indokolt volt?
Hunny: A Chanel táska nagyon jó, és gyakran használom, de nem minden nap. Szeretem velem vitatkozni velem, és amikor a barátaimmal jó vacsorára megyek. A hardver nagyon szép, és azt hiszem, ez egy nagy döntő elem számomra. Azt akartam egy zsákot, amely hosszú ideig tart. 9/10-et adnék.
Fiú: Szeretem, milyen nagy az Evelyne táska. Számos dolgot tudok illeszkedni benne. Mindig stílusos, és nem kell sokat gondolnom arról, hogy a ruhámat választja, mert semleges. A CrossBody funkció hasznos a mindennapi használatra. Nincs panaszom róla. 10/10-et adnék.

PurseBlog: Which bags do you have your eyes on for your next purchase?
Boy: None, because they are so expensive. This was a real treat for me. I don’t think I will be getting another bag anytime soon.
Hunny: I would like to have this same bag in a different color. maybe purple. I like to look around online. maybe one day, I will finally make a decision.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *