• Uncategorized
  • 0

Íme: A Chanel kazettás tengelykapcsoló

Ó, Karl Lagerfeld olyan okos. Vagy őrült. talán mindkettő! Igen, valószínűleg mindkettő. De ezúttal azt gondolom, hogy őrült lehet, mint egy róka – a Chanel Casette tengelykapcsolója nem csak vidám (tudod, droll divatfajta módon), hanem teljesen használható (nos, ha a típus vagy Ez egy apró, tiszta tengelykapcsolót használna.)

Frissítés: A tengelykapcsoló szüret és eladó! További információkért végezze el az ugrást.

A Lovely Commenter V. köszönhetően rámutattak erre a kedves tengelykapcsoló valódi eredetére: Shopluxirare.com. Több blog tegnap felvette ezeket a képeket a Luxuo.com -ról, akik nem jelezték, hogy a képeket egy vintage üzletből készítették, nem pedig sajtóközleményből vagy szerkesztőségből, mint sokkal gyakoribb. De most már tudjuk az igazságot!

A tengelykapcsoló a 80-as évek lucite emléke (oké, soha, úgy tűnik, hogy senki sem biztos abban, hogy mikor készült ez a tengelykapcsoló-talán olyan közelmúltban, mint néhány évvel ezelőtt), és a bolt tulajdonosa azt mondja, hogy ez egy A-Kind (vegye ezt egyszemélyes sóval.) Nemcsak a tengelykapcsoló teljesen kedves és 1500 dollárért elérhető, hanem a Shopluxirare.com is teljesen tele van fantasztikus leletekkel, mind évjárat, mind kortárs. Még akkor is, ha nem akarja megvásárolni a tengelykapcsolót, akkor nézd meg a fantasztikus szemcukorkát. Vásároljon a Shopluxirare.com webhelyen 1500 dollárért.

A Lucite Box tengelykapcsolók az ilyen népszerűek az utóbbi időben – a 2010. tavaszi/nyári Fendi Lucite tengelykapcsolók az egész helyszínen értékesítik. Az anyag és a forma középtávú modern vonzereje van, amely sok kialakuló tendenciához illeszkedik, tehát csak logikus, hogy népszerűek lennének.

Amit Chanel tett, az volt, hogy a Lucite Box tengelykapcsolót kb. 80 -as években adta. Az iTunes univerzum ezen a pontján a kazetták a tiszta, jóindulatú nosztalgia tárgya, és mint valaki, aki gyermekkorommal társítja őket, nem tudtam segíteni, csak mosolyogva, amikor láttam ezt a táskát. Noha láttuk, hogy a 80 -as évek trendje kissé csökken az elmúlt szezonban, ez közel sem áll véget, és ez a tengelykapcsoló üdvözlendő kiegészítés.

Az árképzési információkért vegye fel a kapcsolatot a helyi Chanel butikkal.

Fotók a luxuo.com webhelyen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *