A hírességek a Párizsi Fashion Week -t a Louis Vuitton, a Miu Miu és még sok más

divathétek turnéjával, a divathétekkel, sajnos ismét bezáródnak! És milyen befejezés: Az emberek állítólag a PFW-t egy kis őrült ütéssel hagyták el a Covid-19 miatt. (Franciaország csak a járvány miatt bezárta a 120 iskolát.) Természetesen nem az, ahogyan bármelyik partit véget ér, de ezt természetesen nem lehet segíteni ebben az évben. BTW, a washingtoni állam üdvözlete, ahol az üzletek többször kifogytak a kézi fertőtlenítő és WC -papírból. Lehet, hogy nem olyan erősen a felhalmozódásban van, mint mi, de ha nem hordja a kézi fertőtlenítőt a tervező táskájában, hadd ösztönözze Önt. De nem vagy itt a közszolgálati bejelentéshez, hanem itt a táskákért!

Nina Dobrev
Nina Dobrev -t látta, hogy távozik a NYC napi show -ból, amely Shamrock Green Medea Prima Hanna táskát hordoz. Körüli, hogy beszéljen az új filmjéről, futtassa ezt a várost.

Vásároljon most a FarFetch segítségével

Emily Ratajkowski
Emily Ratajakowskit észrevették a Tribeca -ban futó megbízásokkal a legutóbbi táskájával: a Bottega Veneta tasak új kiadásával.

Vásároljon most a Luisaviaroma segítségével

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez elhozta ezt a gyönyörű egyedi Valentino Candystud táskát egy nemrégiben a Miami tornaterembe. Személy szerint inkább azt szeretném, ha senki sem ismeri fel, amikor edzek, de ha lenne J-Lo ABS-je, akkor másképp gondolkodnék.

Vásároljon most a net-a-porter segítségével

Cindy Crawford
Itt van Cindy Crawford, aki kilépett az autójából NYC -ben, egy tiszta, fehér Saint Laurent Sac du Jour -nal. Élvezem, hogy a fotós miként rögzítette a bal oldali úriembert abban a pillanatban, amikor rájön, hogy „OMG, ez Cindy Crawford”.

Vásároljon most Neiman Marcuson keresztül

Alicia Vikander
Alicia Vikander természetesen elhozta ezt a White Louis Vuitton mini poggyásztáskát a Párizsi Fashion Week -en a Louis Vuitton divatbemutatóba.

Vásároljon Louis Vuitton táskákat FashionPhile segítségével

Rita Ora
Rita Ora -t (akit alig ismerek fel jó macska szemmel) láttak a Párizsi Fashion Week során egy Miu Miu Matelasse táskával.

vásároljon itt Miu Miu táskákat

Firenze Pugh
Itt van Firenze Pugh, és gyors kilépést tesz a Párizsi Fashion Week -ről egy elegáns Louis Vuitton Twist -rel. A kabátja és a táskája nagyon erős volt az első PFW -je számára.

Vásároljon Louis Vuitton táskákat FashionPhile segítségével

Jennifer Lopez
Végül búcsút mondunk a J-Lo hátoldaláról. Itt egy Miami étterembe indul egy csíkos vászon Chanel tócával.

Vásároljon Chanel táskákat FashionPhile -en keresztül

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *