Ode a fiatalságom egy ikonjának: a lédús couture Terry Cloth pénztárca

2004 -es – egyidejűleg a szikrázó rózsaszín ajakfényt egy lédús csőből, miközben frissíti a MySpace top 8 -at. Britney Spears új dalát a háttérben toxikus játszik, és azon gondolkodik, hogy mit fog viselni, hogy megnézze Lindsay Lohan új filmjét, a Mean Girls -t ma este. A táskáddal kezdi, amely nyilvánvalóan a ruhád legfontosabb része, és onnan megy. Miért természetesen hordozza az új kedvenc táskáját: a Juicy Couture Terry Cloth hordózsákját.

Életemben sok megkérdőjelezhető divatválasztást tettem-az Lowrise (és túl rövid) farmer szoknyáitól a velúr nadrágig, amikor írok a bummra-, általában kuncogok, amikor a tini és a teen pre-teen Kaitlinre gondolok. És bár sok olyan dolgot, amelyet viseltem, imádkozom, hogy soha ne térjek vissza a stílusba – lowrise farmer, amit veled beszélek – a legtöbb ruhámat, amit nem igazán sajnálom. Abban az időben, amikor viseltem őket, boldoggá tettek, és gyerekként nagyon félénk és introvertált voltam. A divatot és a ruháimat arra használtam, hogy kifejezzem magam, de a társaimhoz való kapcsolattartás egyik módjaként, és jóval a Dior, Louis Vuitton és még edzője előtt is volt a kívánságlistámban volt egy táska, amely soha nem hagyta el az oldalamat.

Kaptam az említett táskát a bátyám és a nővérem közös ajándékaként karácsonyra, amikor középiskolában voltam. Olyan rosszul akartam, és könyörgöttem az idősebb testvéreimre. Ha a memória szolgál engem, annyira megrontottam őket, hogy a táska még csak nem is meglepő volt, amikor karácsony reggel kinyitottam. Mégis félek voltam, amikor kinyitottam a csomagot, és végül kezet tudtam az új babámra az összes Terrycloth dicsőségében, a Gaudy Chain hevederben és egy kellemetlen módon nagy „J” elindításban.

Valahogy, amikor az első táskáimról beszélek, elfelejtem róla-az első igazi szerelmem, de visszatekintem erre a táskára a gondtalan napok és az ifjúság naivitásának kedves emlékeivel. Sajnos régen megszabadultam tőle, miután félretettem az első edzőtáskám javára, majd egy évente később a kis Dior nyeregtáskám. Bárhol is van, remélem, hogy boldog lesz.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *