• Uncategorized
  • 0

Marni Small szőtt tweed táska

Csak van valami a rózsaszín, a sárga és a fehér szín kombinációjáról, ami annyira vidámsá tesz. Biztos vagyok benne, hogy azért van, mert ezeket a színeket a meleg időjárással társítom, de nem vagyok teljesen biztos abban, hogy miért továbbra is örülök a melegnek – egész életemben Grúziában éltem, és ezen a ponton éreztem magam. A melegről, hogy egy michigander (igen, ezt hívja őket), a hó iránti érzés.

Elegendő izzadt, kellemetlen napom volt az életemben, hogy utálnom kell a közelgő hőt, de a napsütötte-édes Marni kis szövött tweed táska egyébként is sokáig tart. Olyan vagyok, mint egy rabja, aki tudja, hogy a dolgok rosszak számomra, de még mindig szükségem van egy találatra.

Nem vagyok óriási rajongója a virágosoknak, de ez a virág nem olyan grafikus és nyilvánvaló, hogy úgy találom, hogy nem zavart. Éppen ellenkezőleg, ez egy szép, kopott érzése van, hogy… nos, ez valószínűleg a nagymamát, de mindannyiunknak megvan a gyengesége. Leginkább nem tudom abbahagyni a színeket – a forró és halvány rózsaszín, a sárga, a chartreuse, a Hunter Green. Olyan sok nagyszerű ruhát lehet építeni, hogy a táska körül felépíthető, hogy az elmém teljesen zavaros. Vásároljon a Net-A-Porter-en keresztül 1130 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *