• Uncategorized
  • 0

A Louis Vuitton táskái a 2015. tavaszi tavaszi kampány

Spirits of Travel of Travel of Trains táskájába ütköztek, amikor március végén még mindig ez a hideg, nem kezdjük el gondolkodni a világon lévő helyekre való utazásról – Ebben az értelemben a Louis Vuitton, a 2015. tavaszi utazási szellemi kampány tökéletesen időzített – aki nem akarja megnézni a modellek képeit, lenyűgöző táskákat a kezében, és a tökéletes türkiz tengerek előtt a francia Nyugat -Indiában?

A Liya Kebede, Julia Nobis és Maartje Verhoef modelleket Patrick Demarchelier fényképezte a Szent Barth lehetetlen gyönyörű háttere ellen, az Alma táskával, a Twist táskával és a tucatnyi Vuitton híres csomagtartóval, a márka tartós EPI bőrének fényes árnyalataiban. Javasoljuk ezeknek a képeknek az azonnali fogyasztását, ha csak arra emlékezteti magát, hogy a melegség valóban lehetséges.

A hirdetésekben bemutatott Almát 17 különböző színű EPI bőrben vásárolhatja meg a Louis Vuittonon keresztül, 2120 dollárért. A csavarás táska viszont 3250 dollárral kezdődik az EPI -ben a Louis Vuittonon keresztül.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *