• Uncategorized
  • 0

Vissza a rajzlapra

E gyakorlat elején elindultunk a következő tavaszi szezon színeiről. Vizsgáltuk a régi és az új magazinok átmásolásával, a múltbeli színészletekre nézve, és még néhány saját személyes projektünkre is nézett. Ez egy folyamat volt, de végül egy szórakoztató és élénk hangulatfórummal egyetértünk, később az inspirációra utalunk, ahogy folytattuk a folyamatunkat.

Miután a dolgok megpróbáltak őrültsé válni az őszi termeléshez, közelebb és közelebb kerülünk, akkor a hátsó égőre nyomva tartunk, és elkezdtünk összpontosítani a hardvertermékünkre. Mielőtt tudnánk, csak körülbelül egy hét volt, hogy összegyűjtsék a végleges bőrmintákat 2017 tavaszára.

Már volt egy ötlet színek arra gondoltunk, de valójában finalize 15+ színeket csupán 6 elég kihívást. és biztosítani kell őket raktáron még inkább kihívás. Néhány nap múlva mérlegeljük a lehetőségeinket, és megnézzük az előnyeit és hátrányait minden egyes bőrmintás, végül jöttünk fel a 6 színt tavasszal, hogy mindannyian szerelmes voltunk.

Abban az időben fantasztikus volt, hogy nem volt olyan sok bélés lehetőség közül választhat, hogy ez a rész könnyű volt. Néhány korális színeket találtunk, de rusztikusabban döntöttünk. Nem volt mindaddig, amíg egy heti voltunk, hogy megrendeljük az összes olyan anyagot, amely nagy problémába ütközött.

Nem csak a bélés estünk annyira szerelmes, és annyira izgatott használni tavasszal már nem lesz elérhető, de így volt a tökéletes rózsaszín bőr őszi termelés már készült minta. Hasonló SWATCH-t küldtünk, de csak nem volt ugyanaz, ami elhagyja minket a mintákkal, és a bőrön maradt, hogy kevesebb táskát készítsünk, mint a tervezett. Ez csak az egyik a sok dolog, ami olyan tervezési üzletet vezet, amely olyan kiszámíthatatlan. Megpróbálsz kivenni a bőrt, amely mindig elérhető, a minta táskák ismerete általában hat hónappal a szezon előtt. Ez mindent megtesz; Bélés, hardver, szál, a lista folytatódik.

Megtanultam, hogy mindig a legjobb, ha biztonsági másolatot tervez. és nem árt még egy tartalék tervet a terv. most termelés megkezdése néhány rövid nap, meg kellett improvizálni és a fej egy másik irányba a mi bélés majd egy finom korall, a vibráló pink. Ez nem volt a kezdeti terv, és sok stresszt okozta, figyelembe véve mindent megszerveznek és készek a vállalkozók számára, de a lábujjunkon tervezték az amerikai terveket. Annak ellenére, hogy gyorsan elkezdtünk kutatni az új vállalatok, és kapcsolatba léptünk az új beszállítókkal, végül egy irányba menünk, még izgatottabb, mint korábban!

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

A kedvenc mini kabrió hátizsákja … január 31, 20224 “Lauren”
Ez több semleges, mint egy fekete táska!?! Január 15, 20224 “bőr színek”
Szín inspirációjululy 29, 2017 “Design”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *