Treesje Dylan Mason hudded Crossbody táska

Megértem, mit fogsz mondani: hogy ez a Treesje úgy tűnik, mintha a hosszú, mechanikus ujjak megragadják az oldalakat, valószínűleg valamilyen rendkívül heves jövő androidhoz tartoznak. Ó, mi ez? Nem az volt, amit mondtál? Látom. Nos, ezt ábrázolom a táskát, olyan egyértelműen, hogy furcsa elmém van.

De a mechanikus kezek ellenére is szeretem ennek a Treesje Dylan Mason által készített kereszttestes táskának a hatását. Annak ellenére, hogy meglehetősen vödör alakúnak tűnik, zip-top bezárással rendelkezik. Ez fontos a hatalmas városok és a kisvárosok számára egyaránt, különösen akkor, ha egy kisebb táskára gondoskodnak, és még sokkal nélkülözhetetlenebb a kis kereszttestes táskákkal. A heveder vastagnak és erősnek tűnik, valamint a táska testén lévő bőr csak finom ahhoz, hogy minden érdeklődés lehetővé tegye az érdeklődésre, hogy a karbantartott és a csatolt heveder részleteire kerüljön.

Tehát visszamenünk azokra a bitszíjakra, az ujjakra. Most, hogy összehasonlítottam, nem tudom abbahagyni a kitalált kezek elképzelését, hogy megragadják a táskát, mintha egy hatalmas csésze tea lenne. Ugyanakkor szeretem a hatást- ugye? Vegye ki a Bloomingdale -t 368 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *