• Uncategorized
  • 0

Igazi beszélgetés: A közelmúltban nemrégiben kiadott táskák nem kapták meg a szívemet

a Purseblog lelkes látogatójaként, valamint a Purseforum közösség tagjaként, nagyon sok időt töltök a kézitáskák ellenőrzésére. Mindig előre gondolom, hogy az új kollekció által kiadott élvezet, amely egy potenciális új táska izgalmát, hogy megszállhassa. Szeretem a képekkel nézni, és azt képzelni, hogy pontosan hogyan stílusolnám az új dizájnokat, álmodozom a helyeken, és beillesztem, és integrálom az életembe. Be kell vallanom azonban: egy ideje nem éreztem magam egy új stílusban.

Minden alkalommal, amikor az új gyűjtemények megjelennek, én „Oooh”, valamint én „Aaah”, bár nem kapok bekapcsolva. Ha valaha is bekapcsoltak egy táskára, akkor megérted, mire gondolok. Az álmatlanság-indukáló, egész éjjel maradj fel a táskával online, és rögeszmésen fontolgatja a vásárlási érzését, amely magában foglalja az új stílusú esést. Felfedeztem magam, hogy passzív módon élvezem az új táskákat, és még megcsodálva őket, de nem éreztem magam, hogy ilyen ismerős markolat.

Celine Tri-Color Tiny Poggyag Tote
FashionPhile -en keresztül

955 USD

Ehelyett arra késztettem, hogy megvásároljam a már birtokló stílusok, valamint a szeretet viszonteladási piacát. Ez néhánynak pazarlásnak tűnhet. Mivel sok olyan tervező és stílus elérhető, miért veszi vissza ugyanazt a táskát? Nem gondolom, mivel megértem, hogy a táska már illeszkedik az esztétikámhoz és az életmódhoz. Ugyanígy kiderül, hogy sokkal költségvetési terv, mint lelkiismeretes, mivel általában inkább egy előzetesen szeretett, nem pedig vadonatúj, mint vadonatúj, figyelembe véve, hogy a stílusok régebbi és sokkal telítettek a viszonteladási piacon. Ha el akarja szerezni a jelenlegi kötelező táskát, akkor számíthat arra, hogy fizetést fizet, vagy ha szerencséd van, a kiskereskedelmi költségeket a butikban.

Az új (nekem) celine poggyász -tóm

Szerveztem egy második Saint Laurent Loulou vásárlását, mivel ezen a nyáron nonstop -t hoztam. Még egy színkombinációt is szem előtt tartottam, egy drágakő tónusú smaragdzöldet, bár az erszény sorsnak más tervei is voltak. Miközben egy este későn böngésztem a FashionPhile-t, egy háromszínű apró poggyászra botlottam, majdnem tökéletes állapotban. Habozás nélkül megértettem, hogy az enyém lesz, és a helyszínen megnéztem. A táska feltárt, valamint személyesen még sokkal gyönyörűbb is, és nem voltam ilyen, hogy egy táska hónapok óta vonzódjon. Már birtokom van egy fantom poggyász -táskám, amely a gyűjteményem egyik kedvence, tehát annyira izgatott voltam, hogy egy testvér táskát adtam a ruhásszekrényembe.

Tehát mit gondolsz? Felfedezi magát, hogy szereti az új mintákat, vagy olyan táskákra vágyik, amelyek már működnek az Ön számára?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *