Lalucca kézitáskák

Minden nap sok e -mailt kapunk az új és a kialakuló tervezőkről, akik azt akarják, hogy nézzük meg a vonalukat. Bárcsak elegendő időnk lenne a nap folyamán, hogy mindet lefedjük, de mi nem. Ami a tervezőt segíti nekünk, az az, hogy táskáik különleges minőségűek. Az egyediség először felhívja a figyelmemet, az egyik „Ah, még nem látott ilyesmit” pillanatok előtt. Pontosan ezt érzem a Lalucca kézitáskákkal kapcsolatban. A Lalucca, Laura Pimentel főtervezője a Dominikai Köztársaságban született, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban képzett. Tervezése esztétikai kiugrik és azonnal megragad téged, különösen a Lalucca Art Bag kollekcióval.

Az Art Bag kollekció 2008 őszén született, és ötvözi Laura kézitáskájának know-how-ját Aleksandar Kirilov nemzetközi művész művészi érintésével. A kollekció egyesíti a Kirilov által kézzel festett szabványos formákat, ami azt jelzi, hogy minden darab eredeti. Vlad, Shannon és én örömmel találkoztunk a Lalucca mögött álló tervezőkkel egy miami rendezvényen. Meg tudtuk alaposan megvizsgálni azt a folyamatot, amely minden művészeti táskát létrehoz. Pimentel és Kirilov kombinációja látványos csapatot alkot. A művészeti táskákat úgy értékesítik, mint egy galériában műalkotás, mindegyik darab eredeti, és minden darab munkaidőt készít a létrehozáshoz.

Különösen az Art Bag kollekció miatt Lalucca -ra estem. Merész és színes, minden tartás egy történetet mesél el. Egy olyan történet, amely a ruháját, de egy olyan történetet is készíthet, amely valóban beszél azzal a személlyel, aki a tulajdonában van. Általában a tengelykapcsolók iránti szeretetemről beszélek, amely óriási mértékben növekszik egy nyilatkozat darabjával. A Lalucca minden művészeti táska valami mást hoz az asztalhoz, amelyet szeretek. Megnézheti azt, amely fényes és tágas, és a következő, amely mély és szenvedélyes. A lényeg az, hogy találhat egy táskát tőlük, amely valóban beszél veled. Lehetséges, hogy a Lalucca-ból egy egyedi gyártású művészeti táska is, de ez nem garantálja (bár nem lenne hihetetlen, ha az Ön számára testreszabott táska van!). Sokkal több információ és táska érhető el az Art Bag kollekcióból a Laluccában.

Van egy aláírási kollekció is, ha a művészeti táskák nem beszélnek veled. A Signature Collection személyes kedvencem a 2009. évi Bea Bag. A méret fantasztikus volt az utazáshoz vagy a mindennapi használathoz, és a bőr könnyű, mégis luxus. A hozzáadott, mégis ritka csapok valóban fantasztikus befejeződést adtak. Szerezze be a Bea táskát 600 dollárért Lalucca segítségével.

A jó hír az, hogy valamikor a jövőben lesz egy Lalucca -ajándék, tehát nem ez az utolsó alkalom, amikor hallja ezt a fantasztikus márkát és a mögötte álló tervezőket! Nézze meg a Laluccát, hogy sokkal több információt kapjon. és külön köszönet a Miami globális trendeinek bemutatótermének.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *