Badgely Mischka Pintucked Cross Zip Crossbody Hobo

, amikor azt gondolom, hogy Badgely Mischka, egyáltalán nem gondolom, hogy a kézitáskák. Számomra elbűvölő estélyi márkák voltak, és egy ideig sikerült figyelmen kívül hagyni a kézitáskáikat, biztos, hogy a táskájuk egyszerűen nem sikerül. De vannak, és nagyon elégedett vagyok a bővítésükkel.

Vegye ki ezt a rosszindulatú Mischka -t, a Cross Cross Crossbody Hobo -t. Igen, sok minden folyik, de meg vagyok győződve arról, hogy a valós élet birodalmában eltávolítva a stock fotó keménységétől, ez a táska virágzik és jól néz ki. A Hobo összehozza néhány tendenciát, és saját egyedi virágzásával hajtja végre őket.

Ez egy olyan hobo, amely a normálnál magasabb, biztosítva a maximális lejtőt, amikor a válla fölé dobja, mégis van egy kereszttestű heveder is. Tehát így kap néhány adást, amikor kereszttestként visel, ellentétben sok merev hírnökkel. Ahelyett, hogy a Tacky-t olvasnák, a függőlegesen igazított pintuckok energiát adnak az egyébként sima fronthoz, és valószínűleg meglehetősen hízelgőek, nem is beszélve arról, hogy könnyen cakkos lehet, ha úgy dönt, hogy hordozza. És a szépség az, hogy úgy néz ki, mint egy képes, erős mindennapi táska, nem pedig egy gyenge esti táska. Badgey Mischka, a mező két oldalát lejátszhatja. Vásároljon a Nordstromon keresztül 395 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *