A Snakeskin itt itt van, hogy megmaradjon, valamint megosztjuk az ideális által kínált kedvelt kígyóbőr táskáinkat

A Snakeskin gyorsan az egyik preferált divatnyomatom, mivel még akkor is, ha nem „be”, örökké függhet attól. Szolgálja a viselőjét könnyedén félelmetes hangulattal, megérti, mire gondolok? A Snakeskin nem egy új stílus ötlet a képzelet bármilyen szakaszában, ám ez a híres nyomtatás tagadhatatlan megújulást hajtott végre a divatpiacon az elmúlt évben, és nem mutatott jeleket a lassulásról. Annak ellenére, hogy a Snakeskin jelenleg rendkívül stílusos, mindig hagyományos nyomtatványnak tartottam. Ezért azt gondolom, hogy a Snakeskin vásárlásai befektetési darabok, amelyek további előnye, hogy 2020-ra trend.

A kígyóbőr felhasználása nem a könyvkoncepció a pénztárca -tervekben, azonban a jelenlegi pénztárca -mintákban történő felhasználása a hagyományos anyaggal előállított friss stílusok támadásait hozta létre. Olyan sok választási lehetőséget kínálva a piacon – mind a mesterséges, mind az autentikus kígyóbőrben – nehéz volt szűkíteni a kedvenceim listáját, csak néhány táskára. Komolyan, a Snakeskin bárhol, és rengeteg gyönyörű választás van ideális. Szántam az időmet, és az internetet is megpillantottam a Top Snakeskin -válogatáshoz, amelyet az alábbiakban kerekítettem neked.

Miközben rengeteg táska volt, amit a listára szerettem volna, szűkítettem az alábbiakban a legkedvezőbb kígyóbőr táskáimhoz. Szeretnék beszerezni a listán szereplő minden egyes táskát, azonban az Aqua Carry már szerepel nekem! 78 dollárért valószínűleg nem ellenállok.

Mit hiszel a kígyóbőr trendjében? Van egy preferált táska ebben a híres nyomtatásban?

Givenchy Little GV3 Patchwork Snakeskin Crossbody Bag (3 990 USD)

Saint Laurent Demi Lune Authentic Snakeskin Minaudière (1,790 USD)

Coach Originals Snakeskin ebéddoboz tasak (395 USD)

Aqua Big Snakeskin-Print Carry (78 USD)

Gucci Ophidia Little Snakeskin hordtáska (3900 USD)

Clare V. Kígyó dombornyomású bőrcsukló tartás (235 USD)

Far Monet Snake nyomtatott bőr hordozó (792 USD)

AllSaints kis Kepi kígyó dombornyomott bőrhordó (378 USD)

Lásd: Chloé Hana Snake-Print Crossbody (520 USD)

Thacker Nola bőr hordtáskák (228 USD)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *