Valentino Shiny Petale Carry

Van -e valaha is olyan dolog, mint sok flitter? Ez valószínűleg a korok divatos aggodalma, és nem olyan, amelyre most meggyőző választ adhatok neked. A flitterek olyanok, mint a csokoládé – ​​bizonyos összefüggésekben egy kicsit messzire megy; másokban, és soha nem is elég. Most csak azt kell választanunk, hogy melyik osztályozás közül a Valentino Shiny Petale -esés.

Még mindig egy kicsit döntetlen vagyok. Egyrészt a khampaginnál kissé néma-champagne-szín semleges ahhoz, hogy ilyen elegáns táskát tartson. Másrészt a rétegelt szirmok csak egy kicsit is lehetnek, ha ilyen fényes anyagba borítják. A szerkezet tetején lévő szerkezetet nehéz megtenni, valamint bár ez a táska hihetetlen erőfeszítést tesz, úgy tűnik, hogy egy kicsit rövid.

Távolról, amikor a sugárzó úgy tűnik, hogy a flitterek ökölhelye helyett bőrhatás, azt hittem, hogy ez a táska hűvös. Tetszik, amikor a tervezők szokatlan dolgokat csinálnak, hogy a bőr különlegessé váljon, és mindannyian annyira felidéztem, mint a napsütés formájában. Vagyis addig, amíg el nem mentem a táska termékoldalára, és végül is bőségesen eltávolítottam, hogy nem található speciális bőr.

Lehet, hogy ennek eredményeként néhány további pontot levonok a csalódásom miatt, ám Valentino számára csak úgy tűnik, hogy a Valentino-nak egy táskát készítenek, amelyet évszakokhoz csinált ár. Használják az üzleti életben a legképzettebb kiegészítő tervezőket, valamint bár ez nem rossz, jobbra várom. Vásároljon Bergdorf Goodmannel 2685 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *