• Uncategorized
  • 0

Linea Pelle Dylan bőr messenger táska

Egyáltalán nem trükk, hogy jelentős Linea Pelle rajongó vagyok. Szeretem a táskáikat, az öveket és a kiegészítőket. Kiváló dolog ebben a márkában az, hogy semmi sem belemerül sok hardverrel, fodorral vagy véletlenszerű stílussal – csak azért, mert. Ez a márka ragaszkodik ahhoz, amiben nagyszerű, és ez az egyik elsődleges oka annak, hogy annyira sikeres. Minden termék csodálatos bőrből készül, amely komolyan sokkal jobbá válik, annál sokkal többet használ. Megpróbálom megmutatni nekem egy Linea Pelle táskát, amely nem öregszik kecsesen.

Mindezek ellenére ez nem azt jelzi, hogy nem vágyom arra, hogy pontosan kibővítsem, milyen sok Linea Pelle táskát és kiegészítőket is tartok a szekrényemben. Valójában azt hiszem, hogy ezt az ASAP -t követem. Lehet, hogy ez a Linea Pelle Dylan bőr messenger táska az, ahol elkezdhetem.

Ahogy már egy ideje beszélgetek, a Messenger táskám általában nem létezik. Úgy értem, ez rendben van, de sokkal több lenne, mint örülök, hogy kiváló hírnök táskám van a repertoáromban. Az elsődleges ok, amiért úgy gondolom, hogy ez a konkrét táska kiváló lenne, mivel úgy tűnik, mintha tipikus hordtáskaként is megduplázódhat. Szokás szerint a bőr hihetetlen, és az aranytónus hardver is csodálatos. Van egyetlen állítható hordozószíj (18 ″ csepp), két első cipzárral, valamint két elülső javítózsebgel. Ezek a zsebek típusai a legmegfelelőbbek a mobiltelefonhoz vagy az ajakfényhez. Mindannyian pontosan megérted, mennyire döntő fontosságú számomra, hogy az ajkaim gyors elérése alatt álljunk. Milyen kiváló táska! Vegye ki a Bloomingdale -t 395 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *