• Uncategorized
  • 0

A Louis Vuitton legelső kollekciója a Virgil Abloh-ból szórakoztató, élénk, és igen, magában foglalja azokat a látványos tartóanyagokat

, a Louis Vuitton férfi 2019. tavaszi kollekció, a Virgil Abloh legelső márkájának, mint a márkájának új innovatív rendezőjeként, a férfiak új innovatív igazgatójaként. Megkérdőjelezhető az Abloh rendkívüli igazsága, mint tervezők: a minták fordításában, valamint a befolyásoknak a fordítása, az alacsony és a magas összegzés, valamint egy módszer felfedezésében egy fiatal, internetes interneten, a hosszú távú csúcskategóriás aláírások egyenletessé tétele érdekében -Azott közönség. Nagyon sok idősebb és megalapozottabb, csúcskategóriás vásárlók számára ezeket az erősségeket általában kevésbé pozitívan értelmezik: a trendekre való átfutás, másolás, olcsóbb a szeretett márkák, és a hangsúlyt az emberekre, akiket őszintén gondolkodnak, Haven, Haven, Haven, Haven, Haven, Haven, Haven, Haven, Haven. – Nem kereste. Abloh munkájának igazsága, valamint a legelső LV kollekciója valahol a közepén található.

Mind a show, mind a kollekció örömteli és többszínű volt, örökké hosszú szivárványos kifutópályával, valamint táskákkal, amelyek tiszta fehérek és közeli piros és irizáló PVC-ig terjedtek. Az átlátszó tartók nagyon szórakoztatóak, bár megfizethetőnek tűnnek, és határozottan nem lesznek, valamint a befejezés finomítása, amit Abloh-nak egy ideig fel kell lépnie. Nem kérdőjelezem, hogy a Louis Vuittonban a társaság hatalmas erőforrásaival és hatalmas személyzettel is rendelkezik. (És természetesen, amikor az LVMH vezetõi a válla fölött néznek. –

Az Abloh néhány detraktorának azonban a kollekció más részei is meglephetnek. Bőrzsákjai nagyrészt hűek voltak a Louis Vuitton Customhoz, valamint a rendkívül drága kinézetű, itt és ott is, és azt sugallják, hogy az őr mindazonáltal megváltozott a tavalyi szezon óta. A kedvelt érintésem a gránát-csapok bezárása volt, amelyet láncok táskákhoz rögzítettek. Az agyamnak egy pillanatra eltartott, hogy letelepedjünk, amiben voltak, ami a részletesen tetszik az okosság. Ugyanígy kezelhető, hogy okos legyen anélkül, hogy vágó jellegű lenne, és ez a hang, amelyet általában a nők tervezői megpróbálnak egy kicsit keményebben sztrájkolni ezekben a helyzetekben.

Összességében úgy tűnik, hogy a kollekció fogyasztói sláger lesz, valamint arra készteti, hogy előre nézzem, mit fog tenni a márkával.

[Fotók a Vogue Oroszországon keresztül]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *