Kreatív folyamat visszaszámlálás

Az egyik legfontosabb lecke, amit gyakornokként fedeztem fel, pontosan mennyire hasznos idő az, hogy pontosan hogyan választja ki, hogy kezelje. Felfedeztem magam, hogy ezzel nehéz voltam ezzel, különösen az innovatív folyamatokban. Az innovatív feladatokkal rendelkező kérdésem, valamint a munkahelyek pontosan mennyi ideig tart, hogy 1-re van-e 1-re.

Az élethirdetési gyakornokok módjaként pontosan rájöttem, hogy mennyire kulcsfontosságú az innovatív folyamat olyan sok különböző szinten. Ahhoz, hogy képesek legyőzni a képzeletemet olyan sok különböző módon, mert sok különböző munkahely volt egy nagyobb felfedezés lecke, mint hittem. Függetlenül attól, hogy a Photoshopban dolgozom a grafika, marketing fogalmak vagy curating cikkek a szociális média, mindent egyfajta innovatív tervezésből származik.

Tehát pontosan hogyan kapcsolódik az idő adminisztrációja e két kérdéshez számomra?

Mindig olyan sok különböző irány van, ahol munkát végezhet, és olyan sok innovatív esélye van, hogy túlterheltem az opciókat. Elfogadom a módszert is, amely egy végső elképzeléssel jön, mivel mindig a fejemben van, hogy potenciálisan valami jobbat találok! Ez órákat okozhat a határozatlanságról, valamint nem képes egy ötletre törölni, amely különösen akkor válik ki, ha határidőn van.

Amint végül választok egy végső ötleten, aztán küzdök azzal a koncepcióval, hogy bármilyen innovatív stílus mindig technikailag jobb legyen. Korlátlan választási lehetősége van arra, amit kreatívan csinálhat, ezért a módszert is sok időt töltök az összes különböző módszert, amit módosíthatnék a dolgokat, vagy azt terveztem, hogy mit dolgoztam, ahelyett, hogy pozitív voltam, hogy pozitív voltam.

Rájöttem, hogy ez egy kérdés számomra, miközben a hírlevelek gyártásával foglalkozott Brynn-vel. Ezzel a folyamattal, rájöttem, hogy sokkal jobban kezeljem az időt, hogy bízzam bízzam a bélemben, valamint döntéseket hozva, ahelyett, hogy több órát pazarolnánk.

Vásárlásban, hogy bármit megtegyenek, felfedeztem, hogy egy bizonyos időt biztosítsam, hogy megtalálja a fogalmakat vagy az általános formatervezést, valamint adja meg a legfinomabb időt az adott idő alatt, valamint aztán, hogy az én Megvan.

Ugyanúgy felfedeztem, hogy annyira segít abban, hogy képes legyen arra, hogy az innovatív folyamatot kihasználja az innovatív folyamatot. Ez valóban segíti a dolgokat hangosan, valamint kifejleszteni a fogalmakat egymástól. A költségek egy csomó időt töltenek az egyik dologra, csak arra törekszünk, hogy sokkal jobb legyen, és sokkal jobb, ha sokkal jobb, ha nem mindig a legjobb, ha megpróbálsz sok dolgot tenni.

Menj a bélével, és adja meg a legszebbnek, amikor magad biztosítja.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Inspiráció és prepfebruary 6, 2018in “Fashion Business”
Vissza Brynnjanuary 21, 2018in “Chicago”
Photoshoot Readyfruary 15, 2018in “kézitáskák”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *