• Uncategorized
  • 0

Ősz 2016: Exkluzív Peek

, mint az új nyári merchandising asszisztens Brynn Capella, kaptam egy exkluzív pillantást arra, amit a legjobb lövés. hadd mondjam el, hogy semmi sem készített fel a valóságot a kemény munkát és időt vesz igénybe, hogy egyesek azt mondják, a „pénz” lövés. De a legjobb lövés nem fejezhető be néhány ütés nélkül az úton.

Ahogy a nap elkezdődött, az első akadályt szembesültünk, az egyik modell nem érezte jól magát. Az ujjainkat átléptük, visszahelyeztük a lövést, és reméltük a legjobbat. Szerencsés nekünk, ő ránézett, de elhagyta minket néhány órát az eredeti tervben. Brynn, hogy a szakember, tudta, hogyan kell dolgozni és kitartani.

Érkezés Humboldt Parkba, készen áll a lövésre, a szél olyan erős volt, hogy kopogott a gördülőállványunkon, tele minden ruháinkkal és kézitáskájával. Minden, ami egyszer szervezett volt, most egy kicsit rendetlenség volt. De ez Chicago, ezért ez nem volt váratlan. de azt hiszem, május közepén nem lenne ilyen esik, mint az időjárás, ami a ténylegesen ledolgozott javunkra, néhány alkalommal!

A felvételek között a káosz leírhatatlan volt. A ruhák, amelyek körül vannak, minden egyes helyre rohannak, hogy minden modellnek az ideális táska megfelelő ruhája volt az ideális táskával, mivel úgy tűnt. A Photoshoot egészében észrevettem, hogy Brynn nagyon részt vesz minden lövésben; Nem csak üljön vissza, és hagyja, hogy a fotós csinálja az összes munkát. A lelkesedés és a pozitív hozzáállás szintje megtartotta a lövés szórakoztató professzionális.

Igaz, hogy ő a márka identitását, Brynn egy adott szeme a kis részleteket az egyes lövés közvetíteni, hogy ki ő, mint a tervező. Az órákat a szezonra, a színre, a trendekre stb. Törölte, így gyakran a modell gyönyörűnek tűnt, de a táska rossz szögben volt! figyelembe véve, hogy árulják kézitáska, nem a ruha, meg kell töltött csak ideális, és a legjobb fényben, mert ahhoz, hogy a minőség. A Brynn élvezi a mágiáját a fotósával, a nap minden részét a végén megéri.

Ha azt szeretné, hogy egy másik pillantást arra, hogyan stílusoztuk és felkészültek a fotózásra, kattintson ide.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Egy Crossbody Hobo táska az Ön számára? Január 23, 20224 “feltörekvő tervezők”
Mit kell viselni: téli bluesjanuary 26, 2018in “divat”
Bohém Rhapsody Inspirooctober 7, 2014in “esik”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *