Valentino emelt-rose táskát

Először is: A dolog először: Amanda meg fog ölni, hogy írtam erről a táskáról, mielőtt megtenné. Oké, most, hogy kijelentem, amit a Purseblog olvasók már tudnak, tovább tudok lépni.

Amint megláttam ezt a Valentino emelt rózist, tudtam, hogy róla kell írnom. Úgy értem, nézd meg! Ez egy ilyen kijelentés. Általában az esti táskákra gondolok, hogy sokkal inkább „nyilatkozat-y”, mint a nagyobb táskák. Ezúttal azonban hívjuk egy ásót egy ásót, és vállaljuk, hogy ez egy nyilatkozat. Ha bejut a szekrénybe, és kijön ezzel a táskával, mint amennyire hordozza, akkor megérti, hogy nyilatkozatot tesz – egy divatos nyilatkozatot.

Nagyon szeretem ezt a táskát, hogy már mentálisan terveztem ruhákat, amelyekkel ezt a táskát hozom. Egyszerűen gyönyörű. Igen, az emelt tonális szirom részletei az arcodban vannak, azonban ez a lényeg. Mint már említettem, ez a táska célja, hogy nyilatkozatot tegyen, valamint hogy ez határozottan megteszi. Egyáltalán nincs mód arra, hogy bárhová menjen anélkül, hogy egyetlen bámulna és/vagy kommentálná ezt a táskát. Szeretem a meztelen fényes naplóbőröt, az ezüst hardveret, valamint a csapdát. Nyilvánvaló, hogy ezt a táskát párosítani kell egy olyan ruhával, amely meglehetősen alulértékelt, így hagyhatja, hogy a táska beszéljen, azonban ez megvalósítható. Csak annyira izgatott vagyok, hogy Valentino kihasználja az egyre népszerűbb stílust, és a következő szintre viszi. Vásároljon Bergdorf Goodman -en keresztül 1595 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *