A Prada táskák hírességei szeretnek

Van egy nagy helyem a Prada táskákhoz a szívemben. Az egyik első premier -tervezői táskám egy Prada nylon messenger táska volt, amelyet a főiskolára hordoztam, és bár tudom, hogy ez nevetségesnek hangzik, ez nem volt semmi csodálatos. Figyelembe véve ezt, akkor úgy találtam magam, hogy olyan sok más zsákot szeretek a márkából, és nem vagyok egyedül. A márka 2015. tavaszi/nyári kollekciója fantasztikus mintákkal tele volt, és néhány kedvenc hírességem is hordozza őket.

Jennifer Garner, Diane Kruger és Charlize Theron mind azonosították hasonló Prada táskákat, 2015. tavaszától/nyárától. A Diane Kruger verziója bicolor borjúbőrrel rendelkezik Jennifer Garner és Charlize Theron az All Natural -t választotta. A táska egy táska stílus, és imádom; A stílus sokkal strukturáltabb, és teljesen más hangulatot bocsát ki, mint egy táska, amelynek hordozószíja van.

A táskát Charlize és Jennifer kiskereskedelemmel látják el 2610 dollárért, míg a Diane táskája 2,185 dollárért kiskereskedelem. A Prada hivatalos oldalán vagy Bergdorf Goodman segítségével beszerezheti a Prada -t.

Prada Top Management táska
2610 USD Prada segítségével

Prada hordtáska
2 185 USD Prada segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *