• Uncategorized
  • 0

Furcsa Longin szokások a TPF -en? Próbálja ki ezt

bármi rögzítve! Kérjük, hadd értsük meg, ha bármilyen típusú problémát tapasztal, amikor bejelentkezik a fórumra.

Folyamatos kérdést kezeltünk a Purseforum tagjaival, akiknek problémái vannak a fórumra. Nyilvánvaló, hogy a fórum nem emlékszik az egyes nevekre, jelszavakra, valamint őszintén szólva, hogy nem engedi az embereket. Nem biztos benne, mit tettünk mindannyian, hogy a fórum szoftver alkalmazását őrültvé tegyék, bár ez biztosan biztosítja nekünk, és számos nehéz időt nyújt nekünk!

Vlad már régóta próbált ezen dolgozni, és olyan módszereket látott, amelyek segítenek az emberek kiszállításához. Sajnos úgy tűnt, hogy nem minden alkalommal megjavítja a problémát. Most azonban a TPF egyik tagja kipróbált valamit, mint ez működött, nem csak neki, ugyanakkor inkább néhány másik tag számára. Ha Önnek is nehéz volt a fórummal, próbálja ki az alábbi tippet, és hadd értjük meg, hogy működik -e. Reméljük, hogy igen, és ideális esetben valahogy megoldja a fejfájást, valamint a kérdéseket mindenkinek!

Ha problémái vannak a bejelentkezés, akár a Web Explorer, a Firefox, a Safari, a Chrome kipróbálása, próbálja ki a tippet itt: görgessen az összes módszert a Purseforum elsődleges oldalának aljára. Módosítsa a képernyőt a TPF folyadékból a TPF Mobile -ra. Jelentkezzen be a mobil verzióba az egyedi nevével és a jelszavával. Ezután görgessen vissza az oldal aljára, valamint a TPF folyékony verzióhoz való módosítást.

Értsük meg, hogy ez működik -e, vagy ha továbbra is problémái vannak. Ezenkívül ellenőrizze a fórum ezen szálát, hogy tegye meg észrevételeket vagy kérdéseket.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *