Szeretné szerdán: Maison Martin Margiela Tchotchkes

az összes olyan szóból, amely potenciálisan felhasználható az elmúlt évtizedek óriási innovatív munkájának leírására, amelyet Maison Martin Margiela készített, azt gondolom, hogy az „okos” a legmegfelelőbb. Margiela legjobb munkája mindig mosolyog, még akkor is, ha a témák sötétek, mert az ember (és a társaság, amelyet esetleg nem hagyott el, attól függően, hogy ki hiszel), mindig egy módja van annak, hogy az alapvető dolgot átvegye. Mindannyian tudjuk és elcsavarjuk elvárásainkat valami olyanra, amely jelentős (ha néha finom) vizuális nyilatkozatot tesz.

Ezt szem előtt tartva, csak akkor van értelme, hogy a L’Atelier d’Acthices Collaboration Maison Martin Margiela, a heti Want it szerdán tárgya, ilyen érdekes dekorációs tárgyakat eredményezett. A viszonylag hétköznapi cikkektől, például egy strucc toll tolltól (60 dollár) az egyenesen bizarr faux ajtó -matricaig (460 dollár), szeretnék néhány ilyen dolgot a ház körül.

Ha valaha is látott képeket a tiszta, minimális, ultramodern otthonokról a tervező magazinokban, és azon tűnődött, hogy az otthoni emberek pontosan hol kapják a tökéletesen kialakított tárgyakat az otthoni egyetlen nem fekvő dekoráció, akkor ez az. rejtély megoldva! És most, ha csak olyan házam lenne, amely illeszkedik ezeknek a műalkotásoknak. A kedvencem, természetesen, a nagyító üveg, amely úgy néz ki, mint egy pár törött szemüveg fele. Az a tény, hogy több, mint egy átmeneti hasonlóság, a tényleges szemüvegemhez, csak jobbá teszi.

Vásárolja meg a kollekciót a Net-A-Porter-en keresztül!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *