• Uncategorized
  • 0

Ön egy márka lojalista, vagy diverzifikálja a gyűjteményét?

Egy évtized alatt jól gyűjtöttem táskákat, és abban az időben az ízlésem többször is kifejlesztett és megváltozott, mint amennyit csak emlékszem. A kézitáskák gyűjtése valójában sokat tanítottam magamról, és sok leckét is megtanultam az út mentén.

Természetesen mindannyian más ízlésük van, és úgy döntöttünk, hogy másképp költeni a pénzünket, és egy ember Szent Grálja lehet egy másik személy elfelejtett pénztárca, aki a szekrénygyűjtő poruk hátulján ül. Mégis, mint kézitáska szerelmesei, mindannyian a közös szenvedély kötődnek a gyűjtés iránti megosztott szenvedély, és bár az ízlésünk és preferenciáink nagyban változhatnak, könnyű megtalálni a közösségeket, hogyan gyűjtünk és boltunk.

A gyűjtés fejlődése

Amikor először elkezdtem gyűjteni a zsákokat, minden bizonnyal egy márka lojalista voltam. Miután megkapta a Louis Vuitton Fast 25-et a középiskolai végzettségemért, a vágyam sokkal jobban megkezdődött. A következő 4 táska vásárlása Louis Vuitton táskák voltak, és szerettem az ötletet, hogy egy kis Louis Vuitton gyűjteménye van. The brand’s storied history and big selection were a big element in that dream. Én mindent meg akartam tulajdonítani!

Azonban, ahogy régebbi voltam, elkezdtem gravitált más márkák felé. Hamarosan elmentem a spektrum másik oldalára; Valamennyi nagy tervezőből egy táskát akartam, és az általam birtokolt mennyiséget elengedhetetlenné vált számomra. Végül megütöttem egy pontot az én gyűjtő utazásomban, ahol sokkal inkább arról szólt, hogy milyen táskát adott meg pillangóknak, és örülök, mint bármi más.

Elkezdtem eladni a zsákokat, amit nem használtam először, és én alig hajoltam, hogy nem annyira gondolkodtam, hogy milyen táskát és melyik tervezőt vásároltam. Inkább megvásárolom azt, amit szeretek, és mi beszél a pillanatban. Oddly enough, after years of shying away from Louis Vuitton bags when I was in my “diversify” stage, my collection is now heavier on LV than any other brand. Vicces, hogy a dolgok mindig teljes körbe kerülnek!

Hogyan vásárolsz a zsákokhoz?

Ön egy márka lojalista? Megpróbálja diverzifikálni a gyűjteményét? Vagy, mint én, egyszerűen megvásárolsz, mi beszél a szíved?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *