Csak nem tudok elég: Miranda Kerr, valamint a Mansur Gavriel konténer táska

, amikor nagyon először meglátogattam, hogy melyik táska Supermodel Miranda Kerr az utóbbi időben vártam, azt vártam, hogy rengeteg képet találok vele valamint, mint a hermès bírai; Évek óta lenyűgöző gyűjteménye volt. Instead, I discovered repeated appearances by her Mansur Gavriel container Bag, as well as I totally comprehend why: bring one of these bags is type of addictive.

Amikor néhány évvel ezelőtt először láttam az MG konténer táskájáról szóló fotókat az interneten az interneten, szem előtt tartva azt hiszi, hogy ez egy gyönyörű táska fantasztikus áron, de valószínűleg nem számomra. Rendkívül konkrét voltam konkrét gyakorlati dolgokat egy zsákban: külső zsebem a telefonomhoz, legalább egy belső szervezeti rekeszhez, a teljes záróelemhez a metró biztonsága érdekében. A tervezők kapcsolatba léptek velem, és azt is felajánlották, hogy elküldtem nekem, és elfogadtam, de úgy gondoltam, hogy nem fogok rendkívül sokáig hasznosítani, ami az, ami a legtöbb ingyenes táskával jár. Szeretem azt, amit szeretek, és hajlandó vagyok fizetni, még a márkák ajándékaival is.

De akkor egy vicces dolog történt: egész idő alatt használtam az első Mansur Gavriel konténer zsákot. Több mint egy éve megszűntem, és akkor is, amikor újakat adtam hozzá a gyűjteményemnek, hoztam őket folyamatosan. Ebben az időben vásároltam más táskákat, de soha nem tettem meg inkább a forgásba. Sok séta séta, és szeretném, ha képes leszek formában, bármi, amit egy táskában kell, és az MG táskák rendkívül könnyűek, valamint a tágas. It was the simplest bag in the world to bring for my lifestyle, as well as it had the benefit of likewise being incredibly chic.

Miranda has bags from all the most special brands in the world in her collection as well as can bring actually whatever she wants since she has the benefit of a driver at her disposal, as well as I’m sure a few of you will question why Ezt a napszakot adta. Azonban Miranda, lány: kapok.

Check out Miranda’s looks below, as well as for the very best shot at getting your hands on a Mansur Gavriel bag of your own, inspect out our guide to where they’re currently offered for pre-order.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *