A Celine Poggyag -táska: tartósan hagyományos vagy keltezett trend?

A C (Ét) Line Poggyász -hordozó viharral vette át a világot, amikor 2010 -ben a helyszínre ütközött. A Phoebe Philo, a poggyász hordozása nem más, mint a Phoebe Philo, nem volt azonnali sláger, mint gondolnád. Inkább ez a valószínűtlen IT-táska egy percet vett igénybe, hogy felvegye a nehéz gőzt, mielőtt végül végül a divat elitje, a hírességek, valamint a napi gyűjtők, mint a mi napi gyűjtők.

A poggyász -hordozó a Celine -hez elengedhetetlenné válna, a szezon utáni szezonban számos iterációban, amely különféle bőr, szövetek, valamint szinte minden színű, amelyet elképzelhet. Ma a Celine Poggyag -hordozó még mindig előállítják, annak ellenére, hogy Philo 2017 -ben kilép a márkából. irányzat?

Új hagyományos vagy keltezett trend?

Majdnem egy évvel ezelőtt komponáltam, mint a Celine Poggyage -tó, valamint annak, hogy ez még nem változott sokat, még nem adtam hozzá egyet a gyűjteményemhez. Nemrégiben, amikor a jelenlegi ügyletek viszonteladási piacát súroltam, elkezdtem elgondolkodni, miért nem vettem fel a belemerülést. Aztán Megs nemrégiben válaszolt az Instagram kérdéseire és válaszjaira, amikor egy követő megkérdezte a poggyászfedelről szóló nézőpontját, valamint hogy valóban elgondolkodtam. Persze, a poggyász ezen a ponton bebizonyította, hogy tartózkodási ereje, azonban amikor úgy nézek ki, mint én, és azt is állítom, hogy valóban hosszú és keményen nézek ki, a poggyász -táskán, mit látok?

A 2010 -es évek rendkívül különleges idő volt a divatban. A peplum tetejétől, valamint a neon színű kötszerpuháktól (ahol a világon van Hervé Léger?), A platform sarkú, valamint a vékony farmerig rájöttem, hogy a poggyász nagy, szárnyas sziluettje a divatmintákkal a divatmintákkal egy évtizeddel ezelőtt. Amellett, hogy a poggyász -hordozás nosztalgiája meghúzza a szívemre, és visszahoz engem, úgy érzem, hogy végül egyfajta keltezett és túlzott.

Egy hatalmas részem utálja, hogy kijelenti, mivel a poggyász olyan táska volt, amely tetszett, és utána vágyakoztam, ám nem látom, hogy az alak egyszerű vagy sima legyen ahhoz, hogy valódi klasszikus maradjon; Inkább úgy érzem, hogy a sziluett mindig kapcsolódik a 2010 -es évekhez, valamint annak divatjához. Nem állítom, hogy nem szeretem a poggyászot, és azt sem állítom, hogy ha lenne ilyen, akkor nem viselném. De személyesen, úgy érzem, hogy későn csatlakozni a poggyász -hordozó sávhoz, valamint nekem, ez nem sokkal jobb helyzet, mint soha, bár a kihagyott esély helyzete (ó, jól).

Lehet, hogy a vágyam, mint amilyennek ez a táska olyan hosszú ideig, sokkal inkább a vágyakozásra vonatkozott, amely még egy életnek érezhető.

Mit gondolsz?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *