• Uncategorized
  • 0

Az őrület folytatódik: A Fendi Karlito iPhone tok

bevezetése, ideális, a Fendi a világ tetején van, amikor a táskáira és a kiegészítőkre vonatkozik. Miközben egyesek szerint Karl Lagerfeld kissé túlságosan szereti magát, az a tény, hogy amikor Karl bemutatta a Fendi Karlito táska hibáját, mindenki azt akarta.

Van saját Fendi Karlito, amely néhány fellépést mutatott be a Purseblog -on, és általában az Instagram -fiókunkon is megjelent. Egyáltalán nem volt szükség erre a bájra, és a mai napig tudom, hogy ez csupán „szórakoztató” kiegészítő volt. Még nem tettem fel egyetlen táskámra.

De még a Karlito használhatóságának hiánya miatt az őrület nem hal meg; Valójában ez csak felgyorsul. A nagyon szeretett Karlito-val új cikkeket jelennek meg ebben a hónapban, beleértve egy pulóverrel, amelynek elülső része Karlito-val és egy pár cipővel, de a Fendi Karlito iPhone tok, amelyre sok szemük van.

Ebben a hónapban a Fendi debütál a Fendi Karlito iPhone-ügyben, amelyet ugyanazzal az ezüst róka és kecske szőrme készít az eredeti varázsan, az iPhone 6-ra. Az ár 600 USD lesz. Ha az ügy iránti szeretet olyan, mint a Karlito varázsa, akkor valószínűleg lesz egy várakozási lista. Hívja a helyi butikot, ha szeretné, hogy a nevét a listán szerezze; Időközben vásárolja meg a Fendi-t a Net-A-Porter segítségével.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *