• Uncategorized
  • 0

Dior összpontosít a szövetre (és a logókra) a tavaszi 2019 táskáira

, amikor megvizsgálja a nagy tartozékok márkájából (és különösen egy nagy európai) futópályagyűjteményét, van egy dolog, amit tipikusan számíthat látva: bőr, és sok mindent. A fogyasztók kondicionálták, hogy úgy vélik, hogy a bőr a Legfelsőbb a kézitáska luxus, és bár van jó oka annak, hogy rengeteg ez is a marketing mágiája – attól függően, hogy milyen megjelenés van, egy másik anyag lehet könnyebb , much more durable, better at taking dye, simpler to embellish, much more waterproof, or any number of other qualities that are typically good to have in a handbag. De a bőr az, amit a márkák kondicionáltak a piacra, így a bőr eladja, és ez az, amit a Top-Tier Luxury márkák gyakorlatilag egész idő alatt használnak. Kivéve, úgy tűnik, hogy a Dior 2019-es kifutópálya.

Bár a Dior modellek itt egy bőr táskát tettek, és ott volt a gyűjtemény nagy többsége a textíliák, a Dior logó Jacquard és azon túl. Számos táska kibővült két népszerű vonalon A márka már felfelé és fut: a relaunched Dior nyereg táska és a Dior Book Tote.

A nyeregt lefelé vágták az átváltoztatható övzsákok (amelyek a kifutópályán szerepeltek mindkét övével, mind a keresztbodyi lehetőségekkel, amelyek a kinézetű vibe-t adták), míg a könyv Tote-t küldött hírekké és vékony táskákká, vastag Dior Logo heveder. The latter in some cases took on an army Surplus vibe, and with pre-doodled embellishments, the look was very similar to the khaki green canvas messenger bags Chanel had in its feminist protest-themed collection several years ago. Nézze meg az összes zsákot az alábbi gyűjteményből.

[Fotók vogue kifutón keresztül]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *