A Gucci lóbit nagysága a táskát

, az utóbbi időben, a kapcsolatom és a Gucci iránti szeretetem növekszik. A márka mindig is a fejemben volt, és mindig is ikonikus volt, de a közelmúltbeli újjáéledés történt, amely a jelenlegi csavarral visszahozta a House Classics -ot, és én, egyrészt, nem lehetett boldogabb. Nemrégiben kiértékeltem a hölgyem, a Stirrup táskámat, és most már nincs más, mint a Gucci Horsebit táskáit.

Az elmúlt hetekben a táska két verziójával játszottam, az egyik dinamikus kék szabadalmi bőrben, a másik pedig szürke, Animalier Karung-nyomtatott bőrben. A kék verzió azonnal behúzza téged, de kissé nehéznek tartom a tiszta és elmosódást, míg az Animalier Karung nyomtatott opció teljes szívemmel rendelkezik. Ezek a táskák szépen megtervezettek, hosszabb vétkes és rengeteg hely a belső térben, de a külső rész továbbra is mosolyog. A bőr vastag és rugalmas, miközben végül luxusnak érzi magát.

Ahogy az időjárás felmelegedni kezd, a könnyebb és könnyebben hordozható táskák felé húzom magam, amelyek nem mérnek engem, és ezek a Gucci táskák megfelelnek a számlának. Rengeteg különféle lehetőség áll rendelkezésre, és a fantasztikus mindennapi táska hozzáadása azonnal frissíti a kiegészítő szekrényét. Az egész legjobb része (a figyelemre méltó könnyű kialakítás után)? Az ár. A kék szabadalmi bőr verzió 890 USD a Gucci-n keresztül, míg a Karung-nyomtatott változat 1150 USD a Gucci-n keresztül.

Most is szeretnél egyet, nem?!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *