• Uncategorized
  • 0

Remélem, hogy a költségvetése aranyos, mivel az eltávolító táskák váratlanul bárhol

2018. tavaszra, Chanel mintegy egymillió átlátszó PVC táskát tett a kifutón, amely vagy a látványos átlátszó átlátszóság mögött rejlik, vagy motiválódik. A táskák, amelyek a kiskereskedőket ütik, a véleményétől függően. Akárhogy is, a minta egyértelműen (sajnálom), hogy földet kapjon, az indie -tervezőkkel, valamint a hatalmas táskákkal, valamint egyaránt elküldi a táskákat, amelyeket legalább részben eltávolítanak a kereskedőknek ősszel.

A Chanel show -tól eltekintve, az első végül eltávolított (ismét sajnálom), hogy ezek a táskák valódi dolog lesznek, amikor a legszebb jó barátom végül abszolút elfogyasztotta a Staud Shirley tételt, amelyet fent láthattak. Ez néhány hónappal ezelőtt volt, és megszállottsága a táskát felajánlották – mindig azt a jelzést, hogy valami folyik a táskában, ahol sok minden rengeteg, és rengeteg forrásból kínálva. –

Megfizethető eltávolító hordozást kapott, hogy áthidalja, és végül a kezét a Staud verzióra, valamint az idő alatt, figyelembe véve, hogy az első végül megszállottja volt, személyesen szemtanúja voltam annak, hogy mindkét idegen bókot kapjon táskák. Amellett, hogy a Staud verziónak külön -külön kell lennie – ez egy félelmesen éles, minimalista kiegészítő, amelyet továbbra is praktikussá tesznek, mivel a benne ülő kisebb, átlátszatlan tasak, amely megfelel a táska bőrfogantyúinak.

Néhány táska, amely formában formálja ezt a mintát, egy ilyen munkakörülményt is működőképes, és mások nem, tehát ha tetszik a megjelenés, nem akarja, hogy a tamponok az egész világ előtt lebegjenek, akkor még mindig van Néhány lehetőség. Néhány sokkal több nagyszerű hír: a minta indie -verzióinak sokasága olcsó, valamint a tervezők is általában sokkal kevesebbek, mint a pontosan ugyanazon márkák bőrdarabjai. Néhány nagyszerű példát adtunk az alábbi mintáról.

Dolce & Gabbana Szicília Távolítsa el a táskát
995 USD Neiman Marcus segítségével

Kalap támadó stadion táska
100 dollár a ShopBop segítségével

Heron Preston X Off-White Crossbody táska
945 USD Barney segítségével

Mlouye kis ellenőrző táska
215 USD Mlouye segítségével

MM6 Maison Martin Margiela Triangle Tote
275 USD Barney segítségével

Prada Little Plex Shopper
1 040 USD Bergdorf Goodman segítségével

Staud Shirley Tote
256 USD a Farfetch.com segítségével

Valentino Rockstud tüskék átlátszó táska
2445 USD Neiman Marcus segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *