Spotlight: A Dover Street Market Louis Vuitton Store + Korlátozott Edition Louis Vuitton NN14 BAG

A New York City mindig megnyílásokkal, új üzletekkel, valamint divatinnovációval, valamint a Comme des Garçons tervezőjével, Rei Kawakubo híres hírével rendelkezik. A Dover Street Market megnyitotta kapuit a manhattani Murray Hill közösségben. A Dover Street Market kitöltötte területét csúcskategóriás, Avant Guarde divatjával, valamint stílusú üzletekkel, beleértve a földszinten található Louis Vuitton pop-up üzletét.

Az üzlet a Louis Vuitton 2014. tavaszi kollekciójának darabjaival nyitotta meg, beleértve egy speciális Stephen Sprouse-nyomtatást, valamint egy speciális Neo Noe Sprouse kézitáskát. Azonnal nulláztuk be ezt a táskát, amikor elmentünk, hogy megvizsgáljuk a DSM új helyét, valamint a Vuitton üzlet középső darabja. A Louis Vuitton Neo Noe NN14 táska reflektorcsomagja bőrrel és szatén Jacquarddal rendelkezik, az LV Sprouse graffiti logóval, amely egy csillogó paillettákba hímzett. Csak 20 darab készült ebből a táskából, és mindegyik külön -külön számozva van.

Az üzlet innovatív a tervében, bólintva a Louis Vuitton múltjának örökségére. A Louis Vuitton kollekciókat egy krinolin kortárs értelmezése alatt állítják be, amely úgy tűnik, hogy egy nem szekvenciák, ám valójában az LV örökségének része; A márka darabjait az otthoni arisztokratikus női krinolinokhoz használták.

Ha NYC-ben tartózkodik, lásd a Dover Street Market Vuitton pop-up áruházát:

160 Lexington Avenue New York, NY 10016 (a East 30th Street -en)
Hétfő – szombat: 11:00 – 19:00
Vasárnap 12:00 – 18:00

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *