• Uncategorized
  • 0

Minden dolog Chicago

Ez a hétvége valóban különálló volt számomra. Soha nem dolgoztam egy fesztiválon, amíg az elmúlt hétvégén az Andersonville városban készült. Hadd mondjam el, hogy a munka mennyisége, amely egy helyi eladó, és felkészül arra, hogy meglehetősen túlnyomó lehet. Egy kicsit idegállvány még azt is, hogy pontosan tudja, hogy mit kell hoznod, hogy bemutassam az összes kemény munkát.

A város előtti nap, Brynn és én átmentem az ellenőrző listánkat, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy mindent megtettünk. Minden tássát minden gyűjteményből a táblákon, amely a táblákon ment, sokat emlékeztette. Időnként megzavartam magam, hogy mi volt az, amit meg kellett hoznunk. Azt hiszem, a legnehezebb rész az eseményhez és az eseményhez való megszerzéséről, ténylegesen betöltötte az autót. Ideges voltam, hogy minden nem illik hozzá! De évről évre, hogy Brynn már ezt mutatják, ő valahogy az egészet illik. És megtettem!

Másnap reggel elhagytam a belvárosot, hogy találkozhassak Brynn a Festen, és reméltem, hogy egy szombati forgalom nem lenne túl rossz. Ó, fiatal fiú rossz volt! hála az égnek Brynn képes volt gyorsan kirak mindent, mielőtt odaértem. Az első fesztiválom, nem volt nyomva, mit kell tennem, vagy hogyan kell felhúzni a sátort. Brynn lépésenként lépett át az asztalok beállítására, és a kézitáskákat a kijelzőkre helyezte. Néhány próba és hiba után elkezdtem a lógni. Csak 12 órakor ütött, és készen álltunk menni!

Az emberek alig várják, hogy jöjjön és nézze meg az összes helyi vállalkozások, kereskedők, tervezők egész Chicago. Vasárnap reggel van egy kis hozzáadott perk és Brynn interjút röviden WGN Maggie Carlo. Nem voltunk biztos benne, hogy bárki 7: 45-kor volt, vasárnap figyelve, de voltak! Egy nő még a Chicago déli oldalától is felhajtott, hogy vásároljon egy táskát, amit TV-ben látott. Egy másik meg tudta pontosan azt, amit akart, mert szerepelt. A TV teljesítménye valóban lenyűgöző dolog.

Néhány fesztiválon voltam, de egyikük sem volt összehasonlítható a City Made Festhez. Ez kicsi, de a legjobb ünneplés az összes helyi vállalat, amely támogatja egymást, mindent az élelmiszertől a sörig és a zenészek a kézművesek számára.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Tudod, hogy a kézitáska hogyan történik? Március 2, 2018 “Fashion Business”
GYIK: Brynn Capella HandbagsJuly 8, 2015 “Chicago”
Kézitáskák és CharityMarch 29, 2018in “Fashion Business”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *