• Uncategorized
  • 0

Purseblog szépség: Száraz bőr alapvető fontosságú a tavaszhoz

Az első dolog, amit fontos, hogy tudjon erről a bejegyzésről, az, hogy igazán, nagyon száraz bőröm van. 28 éves vagyok, és az emberek mindig azt mondják, hogy a bőr szárazabbá válik az öregedéskor, ezért reszketem, hogy gondolkodjak, hova indulok innen. A második dolog, amit tudnod kell, az, hogy sikeresen meghódítottam a száraz bőröm, és az alábbi öt termék napi használatával csináltam.

A tél általában az az évszak, amikor a száraz bőrön a legnehezebb, de tapasztalataim szerint az olyan szezonális átmenetek, mint amilyeneket most tapasztalunk, néhány szokatlan bőrápolási problémát okozhat. Ha a bőrápolási próba- és hibaelhárító éveid nem voltak olyan gyümölcsözőek, mint az enyém, akkor talán a megfelelő irányba mutathatok téged és a száraz bőrét.

Aurelia cella javító éjszakai olaj
70 dollár a net-a-porter segítségével
Az „olaj” félelmetes bőrápoló szó, még a legszárazabbak számára is, de nincs semmi félelem. Dörzsölje be néhány csepp ilyen cuccot, mielőtt lefekszik, és reggel puha, sima, tökéletesen hidratált bőrrel fogadják Önt.

Dr. Jart víz biztosíték BB krém
34 USD a Sephora -on keresztül
Ennek a BB krémnek éppen elegendő pigmentje van ahhoz, hogy egyenletes legyen a bőrének, és elegendő nedvességet biztosít ahhoz, hogy még a legbátrabb bőr is harmatos legyen.

Mario Badescu glikolsav toner
18 dollár a Nordstromon keresztül
A toner mindig úgy tűnt, mint a mai kígyóolaj, de aztán kipróbáltam ezt, és az egész kilátásom megváltozott. Ez a bőrápolási rutinom egyetlen legfontosabb lépése; Nem fogja elhinni, hogy hámlasztási ereje.

Mario Badescu Keratoplast krémszappan
10 dollár a Nordstromon keresztül
Valamilyen oknál fogva egy nem szárító napi tisztítószer megtalálása volt a bőrápolási rutin tökéletesítésének legnehezebb része. Ez a cucc nagyszerű áron csinálja a trükköt.

Restorsea megújító nappali krém
150 dollár a Bergdorf Goodmanon keresztül
Ez a cucc egy nedvesség ütést tartalmaz, anélkül, hogy nehéz vagy zsíros lenne – tökéletes az időjárás megváltoztatásához.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *