• Uncategorized
  • 0

Kooba Hadley Satchel

Alig két nappal ezelőtt találtam magam arról, hogy Megs -szel beszéltem arról, hogy egyikünk sem látott számos kooba táskát a közelmúltban. Nagyon örültem, hogy állandóan találkoztam velük, de úgy tűnik, hogy a márka egy kicsit lelassította a termelést a közelmúltban. Nem tudom, miért, de biztos vagyok benne, hogy nem tetszik. Két táskám van, és szeretném folytatni a táskák hozzáadását az aláíró puha bőrükkel a kollekciómhoz.

Íme, mit találok ma? A Kooba Hadley táska! Olyan, mintha az univerzum összeesküdött, hogy küldjön nekem egy mutatót, hogy ne számolja ki Kooba -t, és nem választhattak volna jobb táskát, hogy megtegye. A Hadley egyesíti a márka számos aláírását, amelyeket nagyon szeretek: puha bőr ideális kivitelben, építészeti és váratlan vonalakkal és kompromisszumok nélküli hordozhatósággal.

Ezt a táskát a teljesen gyönyörű türkiz színű színben választom, amelyet a Kooba tavaszi keresési könyvében láthat, de úgy tűnik, hogy még nem érhető el kiskereskedelemben (itt helyezze be a pouty arcot). A Brown -nak céljainkra kell tennie, és egy barna táskához nagyon sok karakterrel rendelkezik. A finom színváltozás és az időjárási viszonyok mindig olyasmi, amit Kooba mesterien tett, és ez a barna árnyalat csodálatosan megmutatja.

A karomban viseltem, de a táskát kiszélesíthető hevederrel is tartják, amely olyan tulajdonság, amelyet az elmúlt hat hónapban meglágyítottam. Gyűlöltem őket, de mivel a kereszttestes táskák a modern lány szekrényének még sokkal nélkülözhetetlen részévé váltak, úgy tűnik, hogy okos ötlet. Összességében azonban nagyon örülök, hogy találkozzak egy kooba -táskával, és látom, hogy olyan jók, mint valaha. Vásároljon a Bloomingdale’s -en keresztül 425 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *