A Christie’s és az, ami körül jár, a Lundmark Luxury kiegészítők aukciójának

csapata körül van, az amerikai évjáratban nincs nagyobb név, mint ami körül jár. A társaságot 1993 -ban New York City -ben alapították, és azóta egy nemzetközileg ismert forrássá bővült a tervező vintage divatja számára. A WGACA szintén különösen jól ismert, hogy képes-e kézitáskákat beszerezni a legkeresettebb tervezőktől, és archívuma mind a közelmúltban kiadott ritkaságokkal, mind a mély évjáratú leletekkel büszkélkedhet. A társaság 25. évfordulójának megünneplése érdekében a jövő hónapban a New York -i Hammer alá tartozik a Hammer alá, Christie’s -szel együttműködve.

Az aukció, amely szeptember 18 -án bezárja a New York -i divathétet, több mint 200 tételet tartalmaz, amelyek tükrözik a WGACA és Christie mély megértését és elismerését a kézitáska történetéről. A választásban kiváló feltétlenül darabokat talál Louis Vuitton összes fő művészi együttműködéséből az elmúlt 20 évben, beleértve a rengeteg Kusama, Murakami és Sprouse táskákat, valamint a Goyard Trunks-t és a poggyászokat, az egzotikát és a ritkaságokat a Hermès-ből , és korlátozott kiadású Chanel kifutópálya -táskák.

Az eladást szigorúan szerkesztik, hogy tükrözzék a legjobbat a legjobbak közül, amikor a múlt leggyorsabb táskái és kiegészítői vonatkoznak, mind a közelmúltban, mind a távoli. A választás sokfélesége nagyszerű, a táskákkal, kezdve azoktól, akiket azonnal a mindennapi kézitáska rotációjába szeretnének betenni, és azokig, akiket otthonában szeretne megjeleníteni. A kézitáskák mellett a rendelkezésre álló darabok is tartalmaznak ékszereket, selymeket, művészeti tárgyakat és még sok más, a világ legelismertebb designer kiegészítő márkáiból, amelyeket a WGACA a legfinomabb magángyűjteményekből származik.

Az online ajánlattétel most már nyitva áll, és böngészhet a tételeket a Christie webhelyén, vagy személyesen megnézheti őket a Christie’s Galériában, a New York City 20 Rockefeller Center -ben. A megtekintés 10 -től 17 -ig, hétfőtől szombatig, vasárnap 13 -tól 17 -ig, szeptember 7 -től és szeptember 17 -ig tart. Az aukcióra szeptember 18 -án, 11 -kor kerül sor, a Christie New York City zászlóshajóján is.

[sc_christies_auction_callout]
Louis Vuitton boksz kesztyű, lyukasztó, szőnyeg és tok, korlátozott kiadás, Karl Lagerfeld tervezte

Becslés: 10 000–12 000 USD. Licitálj most!

Hermès Birkin 35 cm fekete és fukszia poroszus krokodil

Becslés: 30 000–40 000 USD. Licitálj most!

Goyard klasszikus gőzös csomagtartó goyardine vászonban

Becslés: 8000–10 000 USD. Licitálj most!

Chanel kis klasszikus szárnyas táska fényes kék aligátorban

Becslés: 10 000–12 000 USD. Licitálj most!

Chanel táska vászonban és borjúbőrben graffiti részletekkel

Becslés: 3000–4000 USD. Licitálj most!

Chanel Ice Cube esti tengelykapcsoló, korlátozott kiadás

Becslés: 3000–4000 USD. Licitálj most!

Hermès piknik Kelly táska természetes Barénia bőrben és Ossier, Limited Edition, 35 cm

Becslés: 24 000–30 000 USD. Licitálj most!

Hermès So Black Birkin fekete borjú dobozban, korlátozott kiadás, 35 cm

Becslés: 15 000–20 000 USD. Licitálj most!

Hermès Kelly a Shiny Natura Vert Céladon aligátorban, Sellier, 32cm

Becslés: 30 000–40 000 USD. Licitálj most!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *