• Uncategorized
  • 0

Judith Leiber Parrot tengelykapcsoló

A programból ez a tengelykapcsoló senki másból származik, mint Judith Leiber. Mint a stílusai, vagy nem szeretik őket, Leiber továbbra is különféle rovarokat, madarakat, valamint állatokat hoz nekünk a híres kristályokkal borított tengelykapcsolóban. Utolsó madárját, amelyet lefedtünk, egy bagoly volt, valamint a következő vállalkozása egy papagáj.

A Judith Leiber Parrot tengelykapcsoló úgy tűnik, hogy ara egységes, sportvörös, kék, valamint sárga kristály díszítés után van modellezve. Amint azt az idő és az idő ismét kijelentettük, ez egy örökös darab lenne, amelyet nem minden eseményre szántak, és még azt sem szánják, hogy sokat használják. Néhányan azt állíthatják, hogy ezek a darabok sokkal jobban illeszkednek a kijelzőn.

Vissza a papagájhoz. Nem tartom szem előtt az egyik legelső hatalmas művészeti feladatomat az intézményben, és egy piros, kék, valamint a sárga ara, valamint a kék, zöld, valamint a sárga ara. Milyen fiatal gyerek nem szereti a ragyogóan színes trópusi madár? Miután megnéztem a legtöbb Leiber darabot, nem emlékszem, hogy hordható darabokat jelentenek. Van egy arany lánc tengelykapcsoló és egy hiúságtükör. Valahogy ezt már az interneten egy hordozón kínálják, ám a papagáj visszatérhet. Web -en keresztül egy ajtó, 5695 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *