A Saint Laurent Cabas most már elérhető a drága aligátorban

, amikor az interneten az interneten a legköltségesebb csúcskategóriás kézitáskáinkat az interneten súrolják, az egyik dolog egyértelművé vált: még akkor is Nevelje elő a legköltségesebb darabjait, szinte mindegyiknek a szárnyakban várja azokat a táskákat. A korábbi innovatív rendező, Stefano Pilati alatt Yves Saint Laurent volt az egyik márka, amely elsősorban rutin bőrrel foglalkozott, alkalmi kígyóbőr vagy strucc táska mellett itt, valamint ott. Hedi Slimane alatt úgy tűnik, hogy (oly sok más dologgal együtt) megváltozott a Saint Laurent aligátor Cabas -szal.

Először egy általános megjegyzés: Nem távolítják el teljesen, mit jelent a Slimane a CABAS CHYC újratervezett változatához. A Ssense, amely ezt az aligátor verziót (a számítások szerint a legköltségesebb CABA -k) hozza a telefonnak, a Chyc Tote -nak hívja. A Net-A-Porter telefon felhívja a Cabas Classique bőr verzióját. Neiman Marcusnak az Y Ligne táska. A Saint Laurent webáruháza úgy tesz, mintha a táska nem létezik teljesen, bármiféle más stílussal együtt, amely nem teljes slimán eredeti. Egy olyan márka számára, amely a Saint Laurent éles márkanevű erőfeszítéseivel foglalkozik, akkor azt hitte, hogy ezt már rendezték volna. Legalább egy dolog azonban biztos: Slimane azt jelenti, hogy a márka kiegészítőit még költségesebb irányba vesszük, mint korábban.

Furcsa módon ez az egyik döntése, amelynek a leginkább értelme van. A piac legmagasabb költségszintjén lévő pénztárcákban a fogyasztói kamatláb továbbra is növekszik, különösen Ázsiában, valamint a Saint Laurentnek a név elismerése, hogy ez a vásárlási döntés kevésbé kockázatosnak tűnik. Ugyanígy vagyok a (látszólag kisebbségi) szempontból, hogy az új, karcsú Cabas Chyc esztétikai javulás az elődjén, valamint ez az aligátor verzió teljes mértékben kihasználja az egyszerűsített vonalait. Ami itt van, az a legérdekesebb táska, amelyet Slimane érkezése óta megismerhetünk a márkából, bár nem vagyok biztos benne, hogy ilyen bók azt állítani, hogy ha a zavart egy egyszerű, fekete aligátor hordozója, a munka alapján alapul. elődje. Vásároljon SSENSE -vel 29 500 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *