Bemutatjuk a Valentino Candystud táskát

Mi már megneveztük ezt a dizájnt az egyik táskának, amelyet 2018 tavaszára élvezhetünk, tehát természetesen meg kellett szereznünk a kezünket, és csakúgy, mint Candy, vágyakoztam a Valentino -ra. Candystud táska. A szezon utáni szezon után Valentino új és izgalmas módszereket talál arra, hogy újból feltalálja a mostanban ikonikus rockstudokat, és új a 2018. tavaszra, a Candystud táska érdekel. Nem vagyok biztos benne, hogy pontosan hogyan jött létre a márka a Candystud névvel, de valahogy ez teljesen működik, és Valentino most még egyszer cukorka-összetörést ad nekem.

A táska részletei az, ami igazán vonzott be. Szeretek mindent, a steppelt báránybőrből a táskát díszítő nagy csapokig. Láttuk a steppelt bőrt, amelyet gyakran Matelessé -nek hívnak, amelyet újra és újra különféle tervezők, köztük maga Valentino, de ez a táska másképp csinálja. A steppelt bőr eltúlzott és párnaszerű, ami valamiféle arcod, de szórakoztató módon; Első pillantásra nagyon szeretem magam. A kontrasztos rózsaszín bőr „V” viszonylag alulértékelt egy logótáska számára, annyira, hogy eleinte hiányzott, és egyszerűen azt gondoltam, hogy ez a szokásos Colorblock -kialakítás. A táska is szilárd színekben kapható, de jobban szeretem a Colorblocked verzió szélét! Az elpirult rózsaszín nagyon szépen ellentétes a pirossal.

A táska belseje nem túl nagy, de nem is kicsi, és az általános dimenzióval 9,1 ″ W x 6,9 ″ H x 4,3 ″ D, nagyjából mindent tudtam hordozni, amire szükségem volt a napra. Könnyedén illeszkedtem mind a személyes telefonom, mind a munkás telefonom, a megbízható Ray-Ban napszemüvegem, egy kis pénztárca, egy apró kozmetikai tok és egy apró notebook. A táskának leszerelhető hordozható hevedere, és a belső tér három különböző zsebvel rendelkezik! A hátsó belső tér cipzáras zsebével rendelkezik, míg az elülső belső résznek két különálló oldalú hasított zseb található. A hátsó külső részben van egy résű zseb is, amelyet nagyszerűnek találtam a Metrocard tárolására, mert hihetetlenül könnyű volt hozzáférni anélkül, hogy kinyitanom és bezárnunk kellett a táska biztonságos lezárását. A Valentino Colorblock Candystud 2995 dollárért kiskereskedelemmel vásárol Valentino segítségével, míg a Solid Candystud 2875 dollárért kiskereskedelme a Net-A-Porter segítségével.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *