• Uncategorized
  • 0

Purseblog Beauty: Az a 6 termék, amelyet az ideális fényes tavaszi ajak

megszerzéséhez követel, az egyik legegyszerűbb és legfinomabb módszer, amely fényesebb, naposabb, valamint a tavasz megújításához szükséges, élénk ajakfestékkel. Vagy legalábbis ez az, amit mindig az elején érez, amikor egy új rúzs árnyékot választ ki a preferált bájos osztályon. Ez lesz a rúzs, amely a számon marad, és nem tesz engem úgy, mint egy gyilkos bohócnak, amikor munkába kerülök! Amellett, hogy talán lehet – van néhány ajánlásunk, amelyek segítenek.

Ha tetszik a smink, akkor megérti, hogy a cél megjelenésének elérése annyira a Prep -ről szól, mint a termék vagy a végrehajtás. Ez az oka annak, hogy az emberek (olvassa el: én) a bőrápolásba – a világ elegáns sminkjei nem tudják fantasztikusan nézni a bőrt, ha rosszul gondoztad.

Bliss Fabulips cukor ajakradír
18 dollár a Macy’s -en keresztül
Ha valaha is megpróbáltál egy matt rúzsot feltenni a csupasz ajkakra, akkor megérti, mi történik: hirtelen felismeri, hogy a tested minden részét kiszorítja, kivéve az ajkát. Ez a bozóta tele van természetes alkatrészekkel és tápláló olajokkal, hogy elhárítsa az elhalt bőrsejteket, és sima felületet hagyjon a rúzs felhordására.

Mac ajakkondicionáló
15 dollár a Macy’s -en keresztül
Ez a termék felhasználható önmagában vagy rúzs alatt, valamint annyira hidratáló, hogy azt javaslom, hogy használja egy éjszakán át – írja be, amikor a hidratálóját elvégzi.

MINDEN KOCKÁZATI AKAI Aqua ajkak ellenálló ajkak bélése
19 dollár a Sephora -n keresztül
Ha azt akarja, hogy a rúzs még csak csiszoltan néz ki, akkor szükség lesz arra, hogy az ajakbélést használja. Ez marad, és elegendő különféle árnyalatban áll rendelkezésre, hogy az ember minden bizonnyal szorosan megfeleljen a preferált rúzsnak. A leghosszabb ideig tartó felhasználáshoz az ajkán színez, ahelyett, hogy csak a széleket béleli.

Nars bársony matt ajakceruza
26 USD a Saks -on keresztül
Ezek a ceruzák lehetnek az egyetlen előnyben részesített ajkak. Ők az ideális alap, amelyen rúzsrétegként rétegezhetik egy igazán élénk, tartós színes kifizetést, ám ezek szintén önmagukban is felhasználhatók. Nem értem senkit a divatpiacon, akinek nincs legalább egy pár a sminkzsákjában.

Lancôme színes stílus szenzációs hatások matt lipcolor
22,50 USD a Macy’s -en keresztül
És akkor természetesen ott van az ajkak. A matt képletek a legjobb színes kifizetést kínálják, bár száradhatnak. Ez a megfogalmazás magas pontszámot szerez a krémes és nedves, fényes kivitel nélkül.

Dr. Weil az Origins kondicionáló ajakbalzsamról
16,50 USD a Macy’s -en keresztül
Azokban a napokban, amikor nem használ fényes ajkát, tartsa magát hidratálva. Ez a balzsam még a legrövidebb ajkakhoz is elvégzi a technikát.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *