• Uncategorized
  • 0

A 2013. évi Screen Actors Guild Awards

legszebb táskái, tehát itt van valami érdekes: A Golden Globe -díjakon két héttel ezelőtt szakmai elemzésünk (ez én lennék, a Paparazzi Pictures -nál csikorgatva) felfedezte, hogy Roger Vivier estélyi táskái a napot a legszélesebb sztárkészletek számára nyerték meg a napot. A vasárnap este a 2013. évi 2013. évi színészek Guild Awards -on Judith Leiber gyakorlatilag mindenki oldalán állt.

Ilyen széles különbség oka? A feltételezésed olyan nagy, mint az enyém. Valószínűleg olyan egyszerű, mint a stylisták kívánsága, hogy összekeverjék a dolgokat egy szezonban, amikor oly sok kicsi, csillogó táskát szállítanak. Talán a közös eltérésen belül van, és én csak nem értem. Bármi is legyen az oka, az esti preferált táska lehetőségeink körében van, beleértve a Leiber és azon túl is.

Kaley Cuoco, aki Judith Leiber Radiant Cut Crystal Minaudiere -t illesztette a Ruby Romona Keveza ruhájához, a legelső Leiber hölgyünk. Vedd fel pontosan ugyanazt a táskát 2895 dollárért Judith Leiber segítségével.

Lenyűgöző Kerry Washington párosította a fehér Rodarte ruháját Judith Leiber Python Ridged téglalap tengelykapcsolóval, 2795 dollárral Judith Leiber útján.

Jennifer Garner eltört a csomagból, és egy Salvatore Ferragamo Melina fogással ment, hogy összehangoljon a szikrázó arany Oscar de la Renta ruhájával. Készítsen saját fémes pillanatot 2500 dollárért a Zappos Couture -ig.

Jane Krakowski egy sötétebb narancssárga Judith Leiber Crocodile kelet-nyugati felvétele, hogy válassza ki álmai-narancssárga Kaufmanfranco ruháját, meglehetősen jól működött. Hasonló Croc Leiber megfogása lehet a tiéd 3495 dollárért Neiman Marcuson keresztül.

Michelle Dockery, a Downton Abbey sztárja eltört a csomagból egy Bulgari Serpenti fogás kiválasztásával, amely megegyezett Chado Ralph Rucci ruhájának geometriai vonalaival. A Bulgari -n keresztül 5700 dollárért felvehet egyet.

Nina Dobrev egy különösen perces Judith Leiber Crystal Grasp -t választott ki, hogy kiemelje kortárs rózsaszín Elie Saab ruháját. Vásároljon Judith Le -t Neiman Marcuson keresztül.

Freida Pinto szintén Leiber -rel ment, hogy hangsúlyozza rózsaszín ruháját, bár rózsaszíne Roland Mouret volt, és a fogása ezüst kristályok helyett fekete szatén volt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *