• Uncategorized
  • 0

Ez vagy ez: Bottega Veneta boríték megragadása vagy a tasak

A Daniel Lee Bottega Veneta munkájának látszólag egynapos sikere, amelyet egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Általában néhány évszakra van szüksége egy tervezőnek, hogy megtalálja az alapjaikat, és bekerüljön egy horonyba, amikor egy posztot vesznek át kreatív igazgatóként, de Lee rendkívül jól alkalmazkodott a szerephez. Mindeközben kifejlesztett egy hű követőt, és a táskáit nagyon áhították.

A tasak gyakorlatilag azonnal felrobbant a kiadására, és még a Bottega Veneta sem tudhatta volna felkészülni népszerűségére, mivel amikor a táska először debütált, az online mindenhol elfogyott. Most a táska számtalan színben és méretben kapható (nézd meg a Bottega Veneta, a tasak legfelsõbb táskájának útmutatóját), és népszerűsége nem mutatja a lelassulás jeleit.

2020 tavaszára a márka bemutatta dédelgetett, lágyoldalú tengelykapcsolójának új verzióit, lehetővé téve a tasakot, hogy vonzó legyen a szélesebb közönség számára. Ugyanakkor volt egy másik megragadás, amely szintén megjelent a kifutón, és észrevettük, amikor a modellek sokkal szögletesebb tasak-szerű táskát készítettek.

A boríték megragadását 2020 tavaszára vezették be, és bár kevésbé ismert, mint a Lee többi táskája a Bottega Veneta számára, ugyanolyan magával ragadó. A tasakhoz hasonlóan a borítékfelfogás is rendkívül különbözik a formájában és szerkezetében attól, amit más sávok csinálnak. Az origami, mint például a hajtogató szárny jellemezve, ez a V alakú hajtás adja a táskát a nevének. A tasakhoz hasonlóan ez a táska keretes bezárással is rendelkezik, de kivéve, hogy a teste teljesen puha és szokatlan. A borítékfelfogás kissé vékonyabb sziluett is, és egy csatolt csuklószíjjal érkezik. A tasak általában 2700 dollárért kiskereskedelemben van vajborjával (bár a Nordstrom -nak van egy tan verziója, amelyet 2400 dollárért jegyeznek meg), de a boríték megfogása egy kicsit kevesebbet keres, és 1980 dollárt fog visszafizetni.

Mindkét táska nagyon hasonló célt szolgál, és a magjuk összehasonlítható alakja és szerkezete, de két különböző hangot is kiszabadítanak. Ha ki kellett választanom, akkor választanám a boríték tengelykapcsolót. Szeretem a szögletes megjelenést, amelyet kiad, és azt is nagyra értékelem, hogy kissé kevésbé népszerű. Noha a táska nehéz jelenléte önmagában soha nem akadályozta meg a vásárlástól, egyszerűen vonzza a borítékot. Valami a megkülönböztetett megjelenéséről többet beszél velem. Melyiket választanád?

A tasak, 2700 USD

Boríték tengelykapcsoló, 1 980 USD

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *