Ezen a héten a hírességek Chanel táskákat hoztak Chanel és Keira Knightley megünneplésére, természetesen (és még sok más!)

Chanel rendezvényt rendezett a New York -i divathét elején, tehát valószínűleg nem meglepő, hogy ez a bejegyzés pontosan 50 éves % Chanel. A vendégektől egyértelműen elvárható, hogy az emberi szempontból csak annyit viseljenek/hordozzanak. Ez általában a hüvelykujj politikája a sok tervező által üzemeltetett teáskát, de úgy tűnik, hogy egy Chanel partin szerződésben megkövetelhető. Ezenkívül az egyik ilyen Chanel táska nem olyan, mint a többi. Az egyik ilyen Chanel táska 13 000 dollárba kerül. Tipp: Ez az, amely a legkevesebb táskával rendelkezik.

Alexa Chung
Chanel 2,55 flap táska
3 943 USD a Vestiaire Collective segítségével
Chanel finom ékszerpartit rendezett a NYFW alatt a NYC -ben, Bergdorf Goodman -ban. A párt tiszteletben tartotta Keira Knightley -t, a Chanel finom ékszer osztályának jelenlegi arcát. Brit Alexa Chung fickó természetesen teljes Chanel -t viselt. Díszített Chanel 2,55 szárnyas táskát hordoz.

Harley Viera-Newton
Chanel Cam Minaudiere
A British Model/DJ Harley Viera-Newton szintén részt vett az új Figural Chanel Cam Minaudiere-jével. Az újdonságok árának azonosítása látszólag körülbelül 13 000 dollár körül mozog a kiskereskedelemben.

Jessica Alba
Jimmy Choo Rebel táska
975 USD a Farfetch.com segítségével
Itt van Jessica Alba, és megjelenik a Colbertben egy fémes, dombornyomott bőr Jimmy Choo Rebel táskával. Jessica korosztály számára óriási rajongója volt ennek a stílusnak. Ugyanazon táskának fekete, karcsú változatát vitte a NYFW -hez 2013 -ban.

Kelly Rowland
Chanel húzózsák
1937 USD a Vestiaire Collective segítségével
Kelly Rowlandot nemrégiben azonosították, elhagyva az egyik LA Juanjuan szépségszalonját a legfrissebb kedvencével, a sötétkék Chanel húzózsákjával.

Kyle Richards
Louis Vuitton Neverfull Tote
Itt van egy nyári készenléti Kyle Richards, aki a LAX-en lóg Lisa Vanderpump-nal. Klasszikus Louis Vuitton Neverll toote -t ​​hord. These have been less visible in the last couple years, but our love for the Neverfull has never wavered.

Laverne Cox
Hermès Ostrich Birkin
Laverne Cox made sure paps got a load of her exotic orange Hermès Ostrich Birkin as she left The great Guy. This seems like a severe upgrade from her normal Hermès pick, the Kelly.

Salma Hayek
Gucci Sylvie Bag
$2,490 by means of Gucci
Here’s a dreamy-eyed Salma Hayek, living her best life while cruising around Beverly Hills with her adoring husband Francois Henri-Pinault and her new Gucci Sylvie Bag.

Soo Joo Park
Chanel Minaudiere
Finally, here’s a parting shot of model Soo Joo Park attending that fancy Chanel shindig with a black and gold Chanel Minaudiere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *