• Uncategorized
  • 0

Ez a sportos, könnyű Marc Jacobs táska kollekció tökéletes a nyári szórakozáshoz

minden szezonban biztosítja a saját szartorális kihívásait, de csak néha ezeket a kérdéseket a táskákra terjeszti; Végül is nem várható el, hogy melegen vagy hűvösen tartsák Önt. Az egyik egyértelmű eset, amikor a táskák változtatnak, a nyár: az emberek nagyobb valószínűséggel kint vannak, lábukon, olyan szórakozással rendelkeznek, amely megköveteli a körül mozogást, és a víz közelében, a homok, a szennyeződés, a fű vagy a fajta közelében van más dolgok közül, amelyek nem feltétlenül segítik a nagyon drága bőrzsákok egészségét és jólétét. Ezért érkezett időben az új Marc Jacobs Sport kollekció.

A nevére igaz, hogy a Sport kollekció többnyire nylon táskákat tartalmaz, különféle szerkezetekben, olyan megjelenéssel, amely alkalmi, atlétikai és nos, sportos. Színes vegyes szilárd anyagok és nyomatok sorozatában kaphatók, és ami még fontosabb, számos kihangosító lehetőség létezik, beleértve két stílusú övzsákot és egy kereszttestet.

A show csillagai azonban a tágas totok, amelyek szokatlan struktúrát használnak, amelyet leggyakrabban a Hermès Lindy táskához társítanak: két felső fogantyú, amelyek az oldalról az első és a hátsó panelek helyett az oldalról jönnek fel, valamint egy vállszíj, amely kapcsolódik A két felső fogantyú. Ez megkülönböztetett megjelenést ad a táskáknak, amelyeket általában nem találnak ebben az árkategóriában, de nem feláldozza a funkciókat.

Fentről lefelé, ezeknek a táskáknak azonban olyan helyzetekben funkcionálisnak kell lennie, amelyek sok más nem; Még a bőr opciók is használják az anyag könnyű verzióját, amely nem mérlegel téged. Olyan időkben vannak, amikor szórakozol, és úgy érzik. Az árak is félelmetesek egy olyan táskára is, amelyet valóban használni kíván; A kollekció 295 dollárral kezdődik az övzsákok és a nejlon totok esetében.

Nézze meg néhány kedvenc sport táskánkat az alábbiakban, vagy a teljes kollekciót a Marc Jacobs segítségével vásárolhatja meg.

Marc Jacobs sport övzsák
295 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport Fanny Pack
395 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport repülési táska
550 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport Sling Bag
550 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport Tote
295 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport Tote
295 USD Marc Jacobs -on keresztül

Marc Jacobs Sport Tote
295 USD Marc Jacobs -on keresztül

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *