Purseforum Roundup – november 12.

Péntek, TPF’ers örömmel fogadta; Visszatérünk a heti kerekítésünkhöz minden TPF -ről. Ezen a héten láttuk, hogy rengeteg fekete táskát osztunk meg, és úgy döntöttünk, hogy ideje visszahozni a feketébe. A fekete táska unalmasnak tűnhet néhány számára, de a kifinomult fekete kézitáska olyan klasszikus, amelyet minden luxus szeretőnek kell forgatni. Szerencsére számunkra a TPF tele volt inspirációval ezen a héten, tehát felkerekítettük a kedvenc fekete táskáinkat, amelyeket a tagok bepattantak és megosztottak a fórumon. Ha még nem vagy tagja, akkor ne felejtsen el csatlakozni hozzánk, hogy táskákat és még sok minden mást beszéljen!

A táskák

1. táska
Először is megkaptuk ezt a szenzációs twilly-csomagolt Birkin 25 Noir Togo GHW-t. Nagyon ült, és áztatja az ősszel az ősszel a napsütést, és ez a pillanat ideális megállítva minket a pályáinkon! A tagunk, Kanwal84 megosztotta a fórumnak.

2. táska
Következő lépésként a Louis Vuitton Subforum felé haladunk, ahol a Gwendo25 megosztotta ezt a szenzációs empreinte családot. Szeretjük látni egy pochette métist akcióban! Olyan megbízható kis hölgy.

3. táska
Bridgidu tag megosztotta a vadonatúj, a Chanel Flap táskájának ezt a pillanatát, ez egy olyan szórakoztató, különleges verzió egy klasszikusnak, és azt hiszem, szerelmes vagyok. Gratulálunk a legújabb kis hölgyedhez!

4. táska
A Balenciamags megosztotta az új Loewe függőágy táskájának ezt a pillanatát a fórumnak, és azt kell mondanunk, hogy szeretjük ezt! A Loewe Bug is teljesen megharapott minket!

5. táska
Megállítottuk a holttestet a pályáinkon ezen a fotón, amelyet az Eggz716 tag megosztott a Chanel 19 fórumán.

6. táska
Galgali megosztotta ezt a régi, de a Goodie Céline borítékot a lánctáskával. Ez egy igazi klasszikus (az alak és a szín), amelyet a legjobb, ha örökké tartunk!

Többet akar?

Ez az új szál a Forbes hozzászólásán keresztül megy át a Realrealról és annak hitelesítési problémáiról. Érdekes elolvasni, amit mások gondolnak és olvasnak tapasztalataikról is. A fecsegés csak most kezdődött el, ezért mindenképpen mérlegelje a véleményét is!

Szerelem Bottega Veneta? Akkor valószínűleg ugyanolyan megdöbbent, mint mi a hírek, amelyek ezen a héten töröttek arról, hogy Daniel Lee elválasztja a márkát. A Daniel Lee távozik? is a great place to chat about Lee’s departure and read what other people are feeling about it too. Where do you think he’s off to next? Share your opinions with us on tPF now!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *