• Uncategorized
  • 0

Rebecca Minkoff bemutatja a saks-exkluzív táska vonalat

Néhány hétig hallottam a zümmögéseket erről a nyilatkozatról magasabb költségpont, mint amit néhány rajongója felhasználhat. Sokkal több információ, valamint képek, az ugrás után.

Minkoff szerint a táskákat anyagok, valamint hardverek felhasználásával állítják elő, amelyeknek nem volt értelme az alacsonyabb árú vonalában, például a megnövekedett aranyozott hardver, valamint a finom borjúbőrök számára. A látott képek alapján a stílusok sokkal összetettebbek és hardverekkel terheltek, bár továbbra is fenntartják azt a stílust, amelyről a Minkoff ismert. (Valójában néhány stílus pontosan ugyanaz, csak különböző anyagokkal.)

Két gondolkodásom van a kollekcióval kapcsolatban – egyrészt a szebb anyagok sokkal több pénzt fizetnek, tehát van értelme, hogy a végtermék sokkal drágább legyen. Alternatív megoldásként azonban néhány Minkoff hosszú ideje működő ügyfelének úgy érzi, mintha a jelenlegi táskáinak magas színvonala slágerrel járna (én nem vagyok a birtokom, tehát ezt nem tudom személyesen igazolni, bár láttam mindkettőt a megjegyzéseket. a blogban, valamint a kézitáskás fórum RM szakaszában), valamint biztos vagyok benne, hogy az ügyfelek javát szolgálják, amelyek sokkal többet fizethetnek a már érzett magas színvonalú ügyfelek mellett. hogy megérdemlik.

Ugyanígy aggodalomra ad okot, hogy a Minkoff táskáinak magasabb költségű közönsége van -e, és úgy értem, hogy ez látni kell. A költségek 550 és 2000 dollár között mozognak (ami egzotikus lenne, remélem), a vonal határozottan egy másik közönség számára játszik, mint amennyit az RM -táskákhoz használt az RM -táskák a minta értékesítésénél, valamint az egyébként kedvezményes árak. Megértjük, hogy egy márka számára lehetséges, hogy sikeres, alacsonyabb árú sort készítsen (hello, Marc by Marc Jacobs), azonban azt hiszem, hogy a márka számára lényegesen nehezebb lesz a középkategóriáról a csúcspontra. A már beállított költségvárakozások szintén nehéz lehet legyőzni.

Ami a stílusokat illeti … Úgy gondolom, hogy az Art Deco csatok egy kicsit, azonban a megnövekedett arany hardver lenyűgöző ötlet. Nem vagyok biztos benne, hogy készen állnék -e 550 dollárt fizetni néhány ilyen táskáért, nem is beszélve a 2000 dollárról – tervezi vásárolni ebből a sorból?

Fotók a Minkette.com segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *