• Uncategorized
  • 0

Chanel Took Its spring 2019 Collection to the Beach, including Terrycloth Flap Bags and beach ball Clutches

I respect the inconsequential nature of the enormous, expensive, headline-making sets that Chanel constructs for practically all of the four major runway shows Egész évben tart. Csónakok, jéghegyek, szupermarketek, éttermek, éttermek, és 2019 tavaszán egy tényleges strand: szezon után szezon után Karl Lagerfeld utasítja a márka rendezvényzetét, hogy hozzon létre valami nevetséges, és aztán a rendkívül nagy színpadon, azt mutatja, hogy Tweed ruhák és flaps táskák Lakások, színes és befejeződnek, hogy megfeleljenek a téma, de mégis, alapszintű, ugyanazok a ruhák, kiegészítők és ékszerek, amelyeket régóta láttunk a márkából. Olyan, mintha egy díszes téma háttere van, és a Lagerfeld-nek sokkal nagyobb tétes lehetőségeit adja meg, hogy emlékeztesse Önt, hogy az egyetlen és egyetlen valódi téma Chanel.

Tehát tegnap, a Párizsi Grand Palaisban, a modellek homokos strandokat sétáltak le, kezükben a prim kis szandálukat kezében tartották, zacskósak voltak, amelyek félreérthetetlenül Chanel voltak – de a strandon. The flap bags were rendered in bright terrycloth, the vanity cases were constructed out of wicker, the pricey minaudieres were miniature beach balls. Pontosan ez volt az, ami szükséges ahhoz, hogy a márkanév a Chanel, és az ügyfelek által szolgál.

Vannak, hogy Chanel hajlamos arra, hogy annyira rabszolgává váljon az aláírásokhoz és a rajongókedvencékhez, és ott vannak, és vannak olyan idők, ahol kényelmesen állandóan érzi magát, és ma az utóbbi. A Celine a Hedi Slimane fogva és számos más márka próbál új dolgokat próbálni, amelyek csak a jelenlegi állapotukban nem dolgoznak, gyakorlatilag nyugtató tudni, hogy Míg Karl Lagerfeld van, Chanel mindig az, amit gondolunk.

[Fotók vogue kifutón keresztül]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *