• Uncategorized
  • 0

Cole Haan nyereg bőr mini kereszttest táska

Úgy érzem, nagy esély van arra, hogy a pénztárca istenek ma rendkívül erős módszerrel fordulnak hozzám. Látja, ma minden egyes táska, amely megragadta a szemem, tehát messze van egy kereszttestes táska. A táskák méretének megadása mindegyike különbözik, bár a kereszttestes táskák.

Mint már többször is kijelentettem a szezonok kereszteződését, nincs ilyen. Megértem, hogy olyan jól kellene, mint amennyire azt értem, hogy szeretnék egyet, de csak nem vettem el a belemerülést. Míg a kereszttestes táskák mind dühösek, azt hiszem, hogy inkább egy nagyobb kereszttestet követelek, mint egy mini, mint például ez a Cole Haan táska. Igen, ez egy személyes preferencia, ugyanúgy is rossz, mivel ez valóban meglehetősen aranyos.

Tehát azt követelem, hogy átnézzem a kereszttestes táskák méretének személyes preferenciáját, és csak egy kicsit összpontosítsam erre. A Cole Haan nyeregbőr mini kereszttest táska valóban imádnivaló lovas ihletésű táska, amely tökéletes egy kisebb kerethez. Sokan rendelkezésre állnak megjegyzés, hogy pontosan mennyire vágyakozik, hogy a piacon kisebb táskák voltak. Ha Ön egyike azoknak az olvasóknak, ez a táska az Ön számára.

A rugalmas fekete gabona bőr valóban gyönyörű. Persze, hogy nincs sok, bármennyire is elegendő az értékeléshez. Az egyláncú link heveder, az egyedi halvány arany hardver, valamint a logó szegecsek mindegyike részleteket és szerkezetet ad a táskához. Az elülső szárny nyomójelének bezárása szintén szép kiegészítés. Néhányan közülük azt hiszik, hogy még sok minden megy, de egyáltalán nem hiszek. Úgy gondolom, hogy ez egy kis táska, amely jelentős ütést csomagol. Vásároljon a Bloomingdale -vel 198 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *