Beltéri vs. külső események

, hogy az elmúlt 3 hét hektikus lett volna egyértelműen alábecsülése!

A tipikus káosz mellett, amely az irodában folyik, csak a közelmúltban két esemény részét képeztük: a tavasz egyfajta show, valamint a Wilder Park esemény művészete Elmhurstban.

A marketing mellett mindig is érdekelt voltam az eseménytervezésben, így szuper izgatott voltam, hogy segítsen Brynn ki! Tavaly nyáron képes voltam megtervezni, mint egy része Brynn’s Street a Wells Street Art Celebration, amely egy külső esemény tartott minden nyáron az óvárosban. Szóval, én kissé ismeri pontosan hogyan Brynn normálisan beállítja valamint terveket neki eseményeket. Annak ellenére, hogy ennek a tapasztalatnak köszönhetően a beltéri, valamint a külső események két teljesen más kategóriába tartoznak!

Az egyik egyfajta show Brynn legnagyobb esemény az évben, így a tervezés, amit egy pólót teljesen gombot. A külső eseményekhez képest több tervezés van, amely ebbe kerül, mivel két teljes konfigurációs nap van, valamint alapvetően megjelenő boutique-t állítunk elő. A kalapácsok, körmök, a csavarhúzók, valamint a mini bolt a semmiből való fejlesztéséhez is megyünk. Hasonlóképpen hozunk további biztonsági másolatot a zsákokról, mivel többet kínálunk.

A hétvége az egyik kedves show után, kaptunk egy utolsó perces esélyt, hogy a Wilder Parkon kívüli művészet részévé váljunk! Nem vártuk ezt, ezért gyors fordulást kellett tennie, hogy készüljünk erre az eseményre.

Töltöttük a táskákat, amelyeket úgy gondoltunk, hogy alakulna a területen, és elindult Elmhurst szombat reggel, hogy megjelenjen a sátorunk. Nincsenek falak vagy kalapácsok … talán néhány horog.

Ez egy gyönyörű hétvége volt kívül, amely ugyancsak külső események szórakoztatóbbá válhat. Brynn egy kicsit szangrát hozott, mivel olyan nehéz volt a héten. A külső események egyetlen bummer, amellyel a kemping sátor és asztalok mellett kell csomagolnunk, mivel nem akarjuk elhagyni a táskáinkat éjszakán át.

Pontosan ugyanazt a technikát észleljük, hogy kitaláljuk, milyen táskák beltéri, valamint külső események. Általában az elmúlt években értékesítjük az értékesítést, hogy pontosan hogyan értékesítettek az eladott zsákok vagy színek. Bár végül meglepődhet, hogy látja, hogy egy olyan szín vagy stílus, amelyet soha nem vár, hogy jól érezze magát, hogy a legsikeresebb! Csak arra törekszünk, hogy felkészüljünk a legfinomabbakra, még akkor is, ha ez történhet.

Összességében tetszett, hogy segíthetsz Brynn eseményeiben! Még akkor is, ha több Uber-t kellene megragadni valamit, amit nem tudtunk emlékezni a Brynn lakásának showra, még mindig egy darabból álltunk.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

A PROCESSAUGUST 6, 2018IN “DALEY PLAZA”
Baubles, táskák és garbapril 8, 2018in “Chicago”
Well’s Street Art Festivaljune 11, 2016in “City Life”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *