• Uncategorized
  • 0

Purseforum Roundup – április 3

Hé, ott! Remélem, hogy mindenki rendben van, valamint a házban marad, valamint biztonságban van. Megértem, hogy sokan közülük nagyon sokan le vannak dugva, és valószínűleg nehéz felfedezni a mindennapi feladatokra való összpontosítást. Jelenleg jelentősen énekelek a Smiths „Megértem, hogy vége”, miközben ezt beírom, és megpróbálom a pályán maradni. Valahogy ez segít, és biztos vagyok benne, hogy a szomszédok valóban értékelik. A megküzdési mechanizmus mellett azonban ma itt vagyok, hogy kipróbálhassam, és egy pillanatnyi megkönnyebbülést nyújtjak neked: még egy TPF felfelé. Azoknak, akik újak, ezek a Roundups funkciófotók, amelyek rendkívül saját tagjaink által közzétett szálaknak a Purseforum szálaknak tették közzé.

Ma úgy döntöttem, hogy kezdtem a Bottega Veneta -ban, és megállapítottam, hogy elindították a „BV otthon” szálat! Nem csak tetszik ez a táska, ugyanakkor szeretem ezt a „otthoni örömteli órát”, amelyet tagunk, Nibb megosztott.

Ezután megálltam a Louis Vuittonban, és találkoztam a „How Do Dought Your Pochette Metis” szálán, ahol beestem, mint az Andream99 tagjával! Szereted ennek a készletnek a szüreti hangulatait!

A retro -ról szólva, pontosan mennyire fantasztikus a Constance, valamint a sál párosítása, amelyet a tagunk, a JA_UK közzétett a „Hermes Bags ~ Best Match ~ Hermes sálak/kendő” szálban. Ezzel a hihetetlenül 70 -es kombinációval meglehetősen sokat készíthet a saját napsütésével.

Oké, humor, sokkal több utazással a szüreti hullámon, mivel a VintageGucciGuy tagok néhány darabot tettek közzé a gyűjteményéből a „Gucci Vintage Information” szálban, valamint azt hagyták, hogy sikoltoztak! Itt volt az egyik kedvencem:

Kéknek érzi magát? Addig voltam, amíg nem láttam a chicgirl616 csecsemőfalat a „Fotók a chanels income…” szálán. Mint ez a bit kék csaj!

Utoljára azonban nem utolsósorban a tag Cilifene szolgálta nekünk ezt a hihetetlen kombinációt a „Csatlakozzon az 50-es-plus klubban” című filmben. Mint pontosan, hogy a dokumentumok miként vezették fel ezt a Chanel hagyományos szárnyát, és súlyos stíluscélokat adtak nekünk.

A MEGS elindított egy teljes alfelhasználást, melynek címe: menedékhely a helyszínen, ahol felfedezheti a szálat az emberekről, akik a Covid-19-ről beszélnek, kevés segítséget nyújtanak, más TPFers előnyben részesített szálak, valamint még több.

Ez egy csomagolás erre a hétre, azonban ha továbbra is igénybe veszi a figyelmét, hogy van néhány szórakoztató szál, beleértve a „Szüksége van egy figyelmeztetésre? Pontosan mit szólnál egy divatbemutatóhoz? Amellett, hogy ez a drágakő: „Ha most bármi ideális lehet, mi lenne?”. Hasonlóképpen van egy személyes kedvencünk, a „családi háziállatok a koronavírus idején” szál. Legyen kockázatmentes mindenkinek!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *