• Uncategorized
  • 0

I believe I’m in like with the Charlotte Olympia Pandora Feather grasp

Charlotte Olympia Pandora Feather Clutch, $995 through Moda Operandi

Általánosságban elmondható, hogy mindig voltam a Bit Lucite (vagy perspex, ha brit) tengelykapcsolók. Making the things you bring part of a handbag’s visual style is an fascinating move, as well as a box grasp is little sufficient that you’re unlikely to be bring anything especially untidy or embarrassing. Válassza ki a telefon fedezetét, valamint a kártya helyzetét bölcsen, de más, mint hogy van, hogy a Fret.

Azok számára, akik kissé aggódnak egy átlátszó táska kilátásaival, a Charlotte Olympia Pandora Feather Grasp egy szép módszer lennének, hogy a lábujjak a vízbe merüljön. This new version of the Pandora for spring 2012 features a bit bit of privacy with inlaid feathers, however your bag’s contents will still be on display.

A textúra, beleértve a tollakat is, folyamatos minta a divatban, valamint ezek a tengelykapcsolók lehetővé teszik, hogy kísérletezzen anélkül, hogy futtatnánk egy olyan pénztárcát, amely hajlamos, amely hajlamos. For $995, this grasp may seem a tad pricey, however it enables you to try out two significant evening bag patterns without committing wholeheartedly to either of them, which is not without its charms. Ha olyan ferde, mindkét szín előre megrendelhető a Moda Operandi-n keresztül, azok számára, akiknek fiókja van. Eladó vége 10/21.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *