• Uncategorized
  • 0

Purseblog Beauty: Amanda szereti a Dr. Dennis Gross Alpha Beta Peel Pads -t

Mindig száraz bőröm volt, még tinédzserként is, és ez csak szárazabbá válik, amikor öregszem. Amikor ezt egyesíti egy különösen hosszú és brutális téli télivel, a szokásos bőrápolási rendszerem egyszerűen nem volt horonymásom a homlokomban. Miközben panaszkodtam a homlokomról a Twitteren (mint az egyik), Julia Rubin a Racked -ből mesélt nekem egy olyan termékről, amelyet megesküdött, és szerencsére igaza volt. Szeretlek, Dr. Gross.

Ezek a kis párnák egy kétlépéses kezelés, amely a bőr simítására, a pórusok és a finom vonalak zsugorítására, a bőrpír csökkentésére, és általában olyan ragyogást eredményez, mint az istennő. Mossa meg az arcát, csúsztassa az elsőt, várjon néhány percet, majd csúsztassa a másodikra. Várjon még néhány percet, és készen áll a hidratálóra. A bőröm azonnal és észrevehetően simább és lágyabbnak érezte magát, és fényesebbnek tűnt. És ez csak egy használat után volt.

Ezek a párnák arra utasítják, hogy minden nap használja őket, de személyesen néhányszor egy héttel azután, hogy hazaérek a munkából, elég számomra. A bőröm meglehetősen érzékeny, és egyáltalán nem volt irritációm; Ha nehezebb vagy az átlagnál nagyobb mértékben le kell hámozni, akkor a párnák extra erősségűek is. Személy szerint a szokásos módon kezdtem, és felfelé dolgozom, amikor meglátja, hogyan reagál. Bár nincs zsíros bőröm, el sem tudom képzelni, hogy rosszak lennének érte – nagy hámlasztást biztosítanak szárítás nélkül.

Kaphat csomagokat ezekből a kettős párnákból, kezdve 16 dollárért 5 -nél a Sephora -on keresztül. (De a 35 -ös 88 dollárért mentem, és örülök, hogy megtettem.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *