• Uncategorized
  • 0

Néha csak meg kell adnod őket

, mint az összes kézitáska tervezőjeként, miért olyan nehéz dönteni. Amikor rendezvényen vagyok, megkérdezem tonna kérdéseket, mint mi az elsődleges szín a ruhásszekrényben (a fekete színen kívül! Természetesen), vagy milyen színes táskák vannak? Melyek a követelmény, egy multi-funtional Menj bárhol táska, vagy tetszik valami kicsit csak az alapok számára, de még mindig sokoldalúságot akarnak?

Persze, ha vásárol valaki egy ajándék (és akkor is, ha ez a legjobb haver, vagy te hasonló) néha nem az összes választ. Tehát megragadtad, hogy olyan sok szín közül választhatsz a fázis közül, hogy csak megkérdezzék tőlük, hogy mit akarnak, és rontják meg a meglepetést?

Természetesen van egy legfinomabb eladók oldalunk, ha meg akarsz bízni abban, amit mások szeretnek, kapsz egy aláírásunkat 6-in-1 táskánk (a legnépszerűbb!), Vagy csak a közelmúltban hozzáadtunk egy csomó “kiegészítő” -t A hip gitár stílusú hevederek, a karkötők, valamint a kimerly pénztárcaink, ha már van egy vagy több táskánk. Nagyszerű hírek, mindig visszatérhetnek vagy cserélhetik a terméket az ünnepek hosszabb politikáival.

Ami nagyszerű, de néha egy ajándékkártya valójában a módszer. Általában nem vagyok egy ajándék kártyát típusú adó, én igazán, mint a művészet vásárol más dolog egyébként nem vásárolnak maguknak. Azonban azt találtam, hogy nem mindenki számára! Az interneten való visszatérés vagy csere teljes folyamata különösen ebben az évben kimerítőnek tűnhet !!! Valóban három felkiáltópont az adott személy számára

Tehát ebben az évben úgy döntöttünk, hogy ajándékkártyákat kínálunk, ezért menj előre, rendben van, talán ebben az évben hagyd el őket. Úgy értem, a nap végén, ez a legvalószínűbb, hogy az egyik legmenőbb ajándékkártya, amit egyébként is kapnak!

Kellemes Ünnepeket!

Mint mindig, hagyjon hozzánk egy megjegyzést, ha látsz valamit, amit szeretsz, aggodalomra ad okot a táskákkal vagy a márkával kapcsolatban.

Van tonna IGTV videók, valamint az FB a szociális médiánkon, ha több iránymutatást, valamint a régi divat telefonhíváson vagy az online csevegőfájdon keresztül is elérheti nekünk. Természetesen egy kisvállalkozás vagyunk, így a rutin üzleti órák alatt van, nincs telefonhívás központja

És valóban követelmény, hogy jelzést fel hírlevelünkre, ha úgy tetszik, amit látsz, ez az egyetlen hely, hogy hozzáférhessenek a személyes értékesítés, előzetes értesítést új érkezők, valamint több!

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Az Ön által preferált mini kabrió hátizsákja … január 31, 2022in “Lauren”
Ez több semleges, mint egy fekete táska!?! Január 15, 20224 “bőr színek”
GYIK: Brynn Capella HandbagsJuly 8, 2015 “Chicago”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *